Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du stå for udlejning af Vejdirektoratets ejendomme? Vi søger en projektassistent til ejendomsadministration

Vejdirektoratet – Skanderborg

Østjylland
Oprettet:
25-05-2019
Udløber:
12-06-2019

Vejdirektoratet ejer en række ejendomme, som er overtaget til projektformål. Disse ejendomme skal udlejes, indtil de skal nedrives eller sælges som følge af projektet. Vi søger en udadvendt og positiv person, der har lyst til at arbejde med administration og udlejning af ejendomme som en del af en større, politisk styret organisation. Er du en problemknuser, der gerne søger alternative løsninger? Vil du arbejde selvstændigt, men også som en del af et team? Har du et godt kendskab til lejelovgivningen og erfaring med ejendomsadministration? Og har du mod på at køre rundt i landet og møde lejere og tilse ejendomme? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så kan du være vores nye kollega. Dine opgaver:Du vil komme til at stå for udlejning og administration af lejemål i Vejdirektoratets ejendomme, herunder fremvisning, udarbejdelse af lejekontrakter og løbende dialog med lejerne, korrespondance med håndværkere, forsyningsselskaber og øvrige offentlige myndigheder. Du vil ligeledes få opgaver med budgettering og afrapportering af økonomi. Herudover vil du komme til at bidrage i forbindelse med Vejdirektoratets salg af ejendomme i forlængelse af anlægsprojekternes afslutning.

Din arbejdsuge vil være afvekslende, og du har god mulighed for selv at tilrettelægge din opgaveløsning. Du får egne arbejdsopgaver og bidrager desuden til løsning af fælles opgaver i teamet og i afdelingen.

Vi sørger for en grundig oplæring i opgaverne, og du vil med tiden få mulighed for at stå for det faglige ansvar for udlejning af ejendomme.

Der må forventes en del rejseaktivitet på egen hånd, ligesom du vil få en stor kontaktflade, både internt og eksternt.

En del af opgaverne løses i samarbejde med de 30 dygtige kollegaer i afdelingen, og administrationen af ejendommene skal løbende koordineres med de igangværende anlægsprojekter.

Din profil:

Vi søger en assistent, gerne med baggrund inden for ejendomsadministration, eksempelvis fra et ejendomsadministrationsfirma eller en kommune/statslig institution.

Du skal have god økonomi- og talforståelse og arbejde systematisk, men samtidig sætte pris på en ofte foranderlig arbejdsdag, hvor du kan holde fokus og prioritere, når det går stærkt.

Om os:

Du bliver ansat i afdelingen Arealerhvervelse, som bl.a. arbejder med ekspropriationer og lodsejerkontakt i forbindelse med statslige anlægsprojekter. Du bliver en del af et team på 4 personer, der står for administration af en meget varieret ejendomsportefølje på ca. 250 ejendomme beliggende over hele landet.

Dine løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen kræver, at du har et gyldigt kørekort (Kategori B). Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Arealerhvervelse, hvor du ansættes i området for Areal og Geodata på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.Læs mere:

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Hanne Øster på 7244 2231 eller hkoe@vd.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest onsdag den 12. juni 2019. Vi forventer at afholde samtaler den 18. juni 2019.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Praktisk information
Oprettet:
25-05-2019
Udløber:
12-06-2019
Kviknummer:
LJA-73592633
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Økonomi,
Kontor og administration
Beliggenhed