Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Videnskabelig assistent

Copenhagen Business School

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
18-03-2019

Ved institut for Finansiering er en stilling som videnskabelig assistent til data management ledig til besættelse i perioden maj 2019 til august 2020.

Institut for Finansierings mål er at producere finansiel forskning, undervisning og formidling på et højt internationalt kvalitetsniveau og af væsentlighed for det danske samfund.

Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne er knyttet til DRDS-projektet, og du skal fungere som data manager ved Institut for Finansiering med følgende opgaver:

  • indgå i diskussioner omkring forskningsideer med forskere på instituttet med henblik på at kunne tilvejebringe relevante data
  • kunne assistere forskere på instituttet i at anvende registerdata fra Danmarks Statistik
  • være med til at administrere og udvikle procedurer for administration af registerdata i samarbejde med andre forskere på instituttet og CBS
  • være med til at opbygge og indgå i et netværk for data managere på tværs af andre institutter og biblioteket på CBS
  • være med til at opbygge og indgå i nationalt netværk for data managere på tværs af deltagende institutioner i DRDS-projektet.

Kvalifikationer

Kvalifikationskravet er en kandidateksamen med et betydeligt element af finansiel økonomi og statistik. Der vil blive lagt vægt på erfaring med behandling af registerdata til forskningsformål og erfaring med statistiske programmeringssprog som SAS og STATA.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansættelsen er 37 timer om ugen.

CBS har et bredt engagement til dets enestående, originale og væsentlige undervisnings- og forskningsprogrammer. Kandidater der ønsker at tilslutte sig os, skal udvise entusiasme og interesse for at arbejde i en sådan organisation.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold er du velkommen til at kontakte professor Carsten Sørensen, telefon 3815 3605, e-mail: cs.fi@cbs.dk

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV og eventuelle yderligere bilag herunder skriftlige arbejder.

Ansøgningsfrist er den 18. marts 2019.

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på http://www.cbs.dk

Rekrutteringsprocessen
Rekrutteringsudvalget udvælger mindst 2 ansøgere, og hvor muligt udvælges 5 eller flere ansøgere til bedømmelse af et bedømmelsesudvalg. Kandidaterne orienteres herefter om, hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse.

Kandidater, der er udvalgt til bedømmelse, vil blive orienteret om sammensætningen af bedømmelsesudvalget og vil senere få tilsendt deres egen bedømmelse.

Alle ansøgere vil modtage endeligt svar på deres ansøgning, når rekrutteringsprocessen er gennemført.

 

Praktisk information
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
18-03-2019
Kviknummer:
LJA-70598291
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Forskning og udvikling
Beliggenhed