Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter til Kirsebærlunden

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
27-05-2019

2 social- og sundhedsassistenter søges til faste stillinger fra 1. juli 2019 eller efter aftale i Kirsebærlunden, i henholdsvis fortrinsvis dagvagt og i skiftende vagter på gennemsnitlig 32 timer pr. uge.

Plejecenter Lunden består af 81 lejligheder opdelt i 2 teams, som hver især arbejder selvstændigt, men alligevel fungerer i et tæt samarbejde.

Lundens Aktivitetscenter fungerer som et lokalcenter, både for pensionister og efterlønsmodtagere fra hele øen, samt for centerets beboere.

Lundens formål er at være et plejecenter, hvor livet leves. Hvor beboere, deres familier og medarbejdere i fællesskab skaber et miljø, der er båret af en respektfuld, venlig og tålmodig omgangstone. Den enkelte beboer skal fortsat være ”herre i eget hus” og kunne bibeholde egne vaner og traditioner. Plejecentret skal være præget af de beboere, der bor der lige nu; det er beboernes hjem og det er dem, der skal sætte dagsordenen.

Personalet arbejder rehabiliterende, så beboerne kan fastholde eller udvikle sine færdigheder så længe som muligt. Beboeren er eksperten i sit eget liv, hvorfor vi selvfølgelig respekterer selvbestemmelsesretten. Der skal være en konstant dialog mellem medarbejder og beboer om, hvilke ønsker og forventninger, beboeren har til livet/hverdagen/denne dag og hvordan de i fællesskab, i samarbejde med beboernes familier/netværk og evt. frivillige kan få opfyldt så mange ønsker som muligt.

Kommunens ældrepolitik er grundlaget for vores daglige virke sammen med beboerne, deres pårørende og øvrige samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du udover relevant uddannelse:

• Har hjertet på rette sted, og udviser imødekommende adfærd og respekt for den enkelte beboer og dennes pårørende

• Viser engagement og med et positivt livssyn tager del i den igangværende udvikling med fokus på Ældrepolitikkens vision om at skabe relationer i et Leve- bo lignende miljø

• Kan arbejde selvstændigt i et tæt tværfagligt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere –  altid med beboerne i centrum og kerneopgaven i fokus

• Er bevidst om egen faglig kompetence og kontinuerlig udvikling af denne

• Er stabil og kan agere i en travl hverdag, gerne med godt humør

• Er bevidst om vigtigheden af egen måde at kommunikere på

• Kan anvende IT på brugerniveau

Har du kørekort, så håber vi, at du efter oplæring, har mod på at køre vores minibus.

Vi kan tilbyde:

• Fokus på trivsel og positive oplevelser i hverdagen for såvel beboere som medarbejdere

• Udvikling og muligheder inden for eget ansvars- og kompetence område

• Godt kollegialt samarbejde

• Medindflydelse, medbestemmelse og medansvar

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen.

Ansættelsen er pr. den 01-07-2019

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 27-05-2019

Ansættelsessamtaler vil foregå den 03-06-2019

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Korp Skovgaard på 56924641 eller 30180447

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 30 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Praktisk information
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
27-05-2019
Kviknummer:
LJA-73242181
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
IT,
Socialvæsen
Beliggenhed