Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisningsassistent i SCM og relaterede områder

Copenhagen Business School

Storkøbenhavn
Oprettet:
13-09-2017
Udløber:
27-09-2017

En stilling som undervisningsassistent i SCM og relaterede områder ved Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi er ledig til besættelse fra 1. oktober 2017.

Der er tale om en midlertidig deltidsstilling, som er tidsbegrænset for tre år, med mulighed for 2 forlængelser af tre års varighed.

PEØ er optaget af at studere virksomhedens erhvervsøkonomiske problemstillinger i et organisatorisk perspektiv og med udgangspunkt i ændrings- og udviklingsproblemstillinger inden for og i stigende grad imellem fem faglige felter, som konkretiserer virksomhedens erhvervsøkonomiske problemstillinger: Performance management, operations- og innovation management samt supply chain management og managerial economics.

Stillingen omfatter

  • Undervisning i SCM og relaterede områder
  • Vejledning af de studerende
  • Deltagelse i eksamen

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet er normalt relevant kandidateksamen. Undervisningsmæssige kvalifikationer vil indgå i bedømmelsesgrundlaget. Ansøgeren skal desuden beherske engelsk i skrift og tale.

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Timetallet kan variere efter behov i de enkelte semestre og kan højst være 780 timer pr. studieår. I forbindelse med ansættelse som undervisningsassistent må den kommende medarbejder være villig til at gennemgå et pædagogisk instruktionskursus arrangeret af CBS samt deltage i lærermøder.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold er du velkommen til at kontakte lektor Aseem Kinra, telefon 3815 3529 og e-mail aki.om@cbs.dk

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 27. september 2017.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV samt yderligere bilag.

Oplysning om tidligere relevant undervisningsvirksomhed – herunder varighed– skal fremgå af ansøgningen. Dokumentation heraf samt dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer og andre særlige kvalifikationer skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse af 31. august 2000, hvilket betyder, at de indkomne ansøgninger bedømmes af en sagkyndig person. Ansøgere bedes medsende en eventuel publikationsliste med en angivelse af, hvilke arbejder der ønskes bedømt.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen).

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på www.cbs.dk.

Praktisk information
Oprettet:
13-09-2017
Udløber:
27-09-2017
Kviknummer:
LJA-49337519
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til: