Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser, professionshøjskole

UCL Niels Bohrs Allé

Fyn
Oprettet:
24-05-2019
Udløber:
16-06-2019

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger en psykolog som timelærer. Der er tale om en 15 timers stilling med tiltrædelse 1. august 2019.

Socialrådgiveruddannelsen udbydes i Odense, Vejle og derudover som net-baseret uddannelse i Odense. Ansættelsessted er enten i Odense eller i Vejle og der må lejlighedsvis påregnes undervisning på begge lokaliteter.

De primære opgaver er undervisning og vejledning på grunduddannelsen. Stillingen kan derudover omfatte opgaver tilknyttet videreuddannelsen. Undervisningen gennemføres som forelæsninger for storhold, holdundervisning og vejledning af hold og studiegrupper fysisk og virtuelt. Vejledning ved projektskrivning samt afholdelse af eksamen udgør også en del af stillingen.

Kvalifikationer

Relevant faglig uddannelse: Cand. psych. eller cand. pæd. psych. Stillingen forudsætter viden om og interesse inden for det psykologiske og psykiatriske områder i relation til socialt arbejde samt lyst til at indgå i fagligt og tværfagligt samarbejde med et undervisningssigte. Det vil være en fordel med interesse indenfor én eller flere områder af følgende: Udviklingspsykologi, social psykologi, psykiatri, handicappsykologi, arbejdspsykologi og pædagogisk psykologi. Desuden viden om og erfaring fra socialt arbejde.

Vi lægger derudover vægt på at du:

  • Enten har erfaring med undervisning eller et brændende ønske om at undervise
  • Har lyst til at være en del af et undervisningsmiljø med engagerede studerende og kolleger
  • Har gode IKT kompetencer samt mod på og evne til at bringe disse i anvendelse i udviklingen af nye arbejds- og undervisningsmetoder
  • Har mod på at indgå i det tværgående samarbejde

Om os

Socialrådgiveruddannelsen er organisatorisk placeret sammen med Administrationsbacheloruddannelsen i Området for Pædagogiske og Samfundsfaglige Uddannelser. Der er 35 undervisere på uddannelsen.

Underviserne er organiseret i tværfaglige team, som har ansvar for udvikling og drift af uddannelsens moduler. Herudover er underviserne tilknyttet en faggruppe for at sikre progression af modulernes læringsmål gennem uddannelsen. Ud over det interne tværfaglige miljø, er der i UCL samarbejde på tværs af professionsuddannelserne.

Ansættelsen

Ansættelsen sker i henhold til gældende cirkulære om timelønnet undervisning https://cirkulaere.modst.dk/cirkulaerer/20010117-timeloennet-undervisning-samt-cirkulaere-om-censorvederlag/

Der er tilknyttet mentorordning til stillingen.

Vil du vide mere

På https://ucl.dk/uddannelser/socialraadgiveruddannelsen/ kan du læse mere om uddannelsen og dens opbygning.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jimmy Mangelsen på mail jima@ucl.dk eller tlf.: 24 85 80 04 for yderligere oplysninger.

Samtaler

Samtaler forventes afholdt mandag d. 24. juni 2019.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag uploades via www.ucl.dk/job senest søndag d. 16. juni.

Praktisk information
Oprettet:
24-05-2019
Udløber:
16-06-2019
Kviknummer:
LJA-73556340
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed