Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Systemansvarlig til Forsyningsstationer

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
22-05-2019
Udløber:
12-06-2019

Har du lyst til at dele ud af din viden og hjælpe os med at sikre og udvikle el-forsyningen til køreledningsanlægget?

I stillingen som Teknisk Systemansvarlig (TSA) hos Banedanmark er du med til at sørge for, at de tekniske systemer omkring køreledninger, med fokus på transformerstationer og AT poster, er sikkerhedsmæssigt forsvarlige og overholder gældende standarder, normer og regler.

Hos os får du en alsidig hverdag i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Der er højt til loftet og plads til forskellighed – fællesnævneren er høj faglighed, fokus på sikkerhed og problemknusning.

Dit daglige mødested vil være enten vores afdeling i København, Ringsted eller Fredericia afhængig af din bopæl. Ved årsskiftet 2019/20 flytter hele den københavnske afdeling til Ringsted.

Du sætter retningslinjerne for forsyningsstationerne
Du får en udfordrende stilling, hvor du spiller en vigtig rolle i, at vores projekter inden for ny-anlæg og ændringer i forsyningsstationerne kan gennemføres, og du får en stor kontaktflade internt i Banedanmark samt med rådgivende firmaer i relation til de forskellige projekter.

Som TSA har du ansvaret for at opdaterer og udvikle jernbanenormerne inden for dit område, og du har et teknisk specialiseret miljø at trække på og sparre med. Du er ansvarlig for at kende og følge med i, hvordan de internationale standarder og regler udvikler sig indenfor dit fagområde og sikrer, at Banedanmark lever op til disse.

Du bliver en del af et team på 12 bestående af TSA’ere og tekniske supportere, der sætter retningslinjerne for opbygning og vedligehold af Banedanmarks forsynings-, kørestrøms- og stærkstrømsanlæg.

Kendskab til højspænding og styring af el-forsyning
Vi efterspørger derfor en person, der har en videregående uddannelse inden for højspænding, fx autoriseret el-installatør, maskinmester, ingeniør eller diplomingeniør og som har flere års erfaring med el-forsyning.

Faglig stolthed og god til at finde løsninger
Du har faglig stolthed og gør en dyd ud af at bringe din tekniske forståelse i spil i dit daglige arbejde. Som person evner du at samarbejde med kolleger i en organisation, der er præget af forskellige fagligheder. Du skal inden for rammerne af normer og regler være orienteret mod at finde løsninger, til gavn for hele jernbanen, i en teknisk kompliceret tværfaglig sammenhæng, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og prioritere knivskarpt i opgaverne – også når der er travlt.

Løn
Er du akademiker, ansættes du i forhold til gældende AC-overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Er du uddannet håndværker vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.

Er du maskinmester, ansættes du efter organisationsaftalen for Maskinmestre i land.

Ansøgning og kontakt
Stillingen er til besættelse snarest. Vil du vide mere så kontakt sektionschef Jesper Sejerø Hansen på 2550 5481 eller teamleder June Melloul på 2523 5449. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler.

For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
22-05-2019
Udløber:
12-06-2019
Kviknummer:
LJA-73456663
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed