Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Lægemiddelstyrelsens IT - GENOPSLAG

Lægemiddelstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
01-02-2019

Er du særlig interesseret i ledelse i et fagligt stærkt og engageret miljø, hvor du er vores nye spillende træner? Vil du spille dig selv og andre gode i kontekst af IT-arkitektur, IT-sikkerhed og leverandørsamarbejde? Og vil du drive og lære af forandringer, hvor vi kobler agilitet, lean og kvalitet for at bringe Lægemiddelstyrelsen i europæisk topklasse? Så er du et godt bud på vores nye teamleder i Lægemiddelstyrelsens Forretnings-IT.

Om Lægemiddelstyrelsen og vores IT
Vi arbejder for effektive, sikre og tilgængelige lægemidler samt sikkert medicinsk udstyr. Vores vision er at nå en topplacering blandt de europæiske lægemiddelstyrelser. Vi har inden for de regulatoriske og politiske rammer væsentlig indflydelse på små og store sager med konsekvenser for retningen i vores samfund. Vi arbejder nationalt og i udpræget grad europæisk og internationalt, hvor vi positionerer os stadigt stærkere. Vi er ambitiøse i transformationen af os selv til en datadreven styrelse med kapabiliteter, der matcher Industri 4.0 samt en leantransformation med fokus på kunder og kontinuerte forbedringer.

Vores governance og prioritering på IT-området er velafprøvet. Vi mestrer den udfordrende porteføljen af IT-projekter såvel som leverandørstyringen af den outsourcede drift. Vi klarer os godt i nationale og internationale audits. Vi tæller lige over 400 medarbejdere, heraf 15 beskæftiget med IT, og er lokaliseret i flotte lokaler på Islands Brygge. Arbejdsmiljøet i styrelsen er dokumenteret godt.

Din sektion
Du bliver en del af sektionen Forretnings-IT, hvis leder refererer direkte til vicedirektøren. Sektionen består videre af to teamledere og 13 akademiske medarbejdere. Dertil kommer medarbejdere i forretningen med IT-relaterede opgaver samt konsulenter.

Det ene team retter fokus mod projektporteføljen, udviklingsopgaver og de daglige driftsopgaver. Du skal lede det andet team. Dette team ALIKE fokuserer på arkitektur og strategi, leverandørsamarbejde, informationssikkerhed, kvalitet og EU. Det er hovedsageligt rammerne og de overordnede planer, der arbejdes med i teamet i tæt samarbejde med sektionslederen og det andet team, der arbejder med IT-projekter og outsourcet IT-drift. Stillingen er relativt ny, og konteksten er dynamisk, så du vil få stor indflydelse på teamets organisation, interne processer og samspil med andre.

Som teamleder skal du have fokus på dels strategisk-rammesættende, dels mere administrative IT-opgaver, mens den anden teamleder retter fokus mod projektporteføljen, udviklings -og driftsopgaver. De strategisk-rammesættende opgaver omfatter bl.a. udvikling af enterprisearkitektur, lean forbedringskultur, leverandørstyring, kvalitet og kontrol, snitflader til europæiske systemer og informationssikkerhed. De mere administrative opgaver omfatter bl.a. tilrettelæggelse af nye opgaver, fastlæggelse af processer, deltagelse i audits osv. Intern og ekstern koordination vil løbe som en rød tråd igennem dit virke. I tillæg til at skabe resultater igennem andre, vil du også selv få opgaver med direkte leveranceansvar. De direkte opgaver er spændende og fagligt udfordrende, de vægter lidt mere end ledelsesdelen.

Din profil
En synlig ledelsesstil, der mobiliserer det bedste i andre og videreudvikler et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede medarbejdere, er afgørende. Du har opbygget gode IT-kompetencer, herunder organisation og processer, og dermed godt grundlag for at skabe forbedringer igennem kvalitetsledelse, lean og informationssikkerhed. Du har stærke samarbejds- og kommunikationsevner og er i stand til at træffe beslutninger og bevare overblikket også i pressede situationer. Din uddannelsesbaggrund er akademisk. Din vigtigste kompetence er ledelse gennem mennesker, strukturering og tilskæring af opgaver samt evner at skabe overblik og understøtte leverancer til tiden både internt og eksternt også via egen direkte opgaveløsning. Du har en profil, der kan udbygge vores arbejde med kvalitet og informationssikkerhed, som knytter områderne sammen og du kan orkestrere de mange krav, Lægemiddelstyrelsens IT skal leve op til. Processerne der understøtter kvalitet og informationssikkerhed kobles, så det falder naturligt ind i sektionens generelle arbejde.

Vi tilbyder
En stilling med ansvar og et spændende samarbejde på tværs af huset på alle niveauer samt den ofte anvendte teamleder til samarbejde om IT-relaterede opgaver uden for styrelsen f.eks. sammen med resten af koncernen. Du får en udadvendt og vigtig rolle på en arbejdsplads i rivende udvikling med dygtige kollegaer og god plads til at udvikle personlige og faglige kompetencer, og du bliver en del af en sektion og et team med et godt sammenhold og god humor

Om ansættelsen
Du vil blive ansat som chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Anette Tølløse på telefon 25 38 64 01. Fra den 17. til den 27. januar 2019 kan du kontakte teamleder Sune Maaholm på telefon 41 23 59 01. Læs også vores IT-strategi og Lægemiddelstyrelsens samlede strategi på www.laegemiddelstyrelsen.dk.

Er du interesseret?
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis senest den 1. februar 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 6 og 7.

Praktisk information
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
01-02-2019
Kviknummer:
LJA-69555229
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
VIA Campus Aarhus C Studieadministration, Pædagogik og Samfund
Østjylland
VIA EVU Social og Sundhedsområdet
Østjylland
Roskilde Universitet
Midtsjælland