Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til EU & Erhverv i Landbrugsstyrelsen

Landbrugsstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
03-06-2019

Vil du prøve kræfter med ledelse og motiveres du af at skabe resultater gennem andre? Vil du være med til at sætte dagsordenen? Så har vi et spændende job, som teamleder for 15 dygtige og engagerede medarbejdere.

Som teamleder indgår du i ledelsesteamet og får et tæt samarbejde til dine teamlederkollegaer rundt i hele styrelsen og departementet, da teamet har mange snitflader med andre enheder. Du sikrer en dynamisk, resultatorienteret og effektiv varetagelse af enhedens opgaver og en helhedsorienteret personaleledelse. Vi har fokus på god ledelse, har et ledelses- og medarbejdergrundlag og særligt fokus på effektive ledergrupper.

Opgaverne spænder bredt fra minister- og departementsbetjening, EU-arbejde, lovarbejde, design af tilskudsordninger, vejledning og kommunikation til kunder og borgere. Teamets ansvarsområde omfatter:

  • minister- og departementsbetjening, herunder tværgående politikudvikling inden for støtte til miljøprojekter
  • udvikle, vedligeholde og understøtte de gældende regler for tilskudsordninger
  • sikre rammerne for en effektiv og digital forvaltning
  • implementering af EU’s landdistriktspolitik og kontakt til interessenter og EU-Kommissionen
  • understøtte og deltage i revisionsbesøg fra EU
  • design af nye ordninger og eksekvering af årshjul for teamets støtteordninger gennem agile teams
Teamet arbejder med tavlestyring som en del af Landbrugsstyrelsens strategiske LEAN-projekt.

Der vil være en bred samarbejdsflade med både vores departement og vores søsterkontor i Augustenborg og Tønder, hvor enhederne i fællesskab udvikler solide og enkle beslutningsoplæg samt tilskudsordninger.

Erfaring med ministerbetjening og politikudvikling
Du har politisk tæft, gerne forståelse for EU-processer og erfaring fra et departement. Har ansvarsfølelse, er løsnings- og resultatorienteret, analytisk stærk og er hurtig til at se løsninger i komplekse problemstillinger. Du er god til at motivere dine omgivelser, har stærke samarbejdsevner i forhold til kollegaer/medarbejdere og interessenter - både interne og eksterne. Er robust, har en høj arbejdskapacitet og gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med personaleledelse, men der vil blive lagt vægt på, at du har talent og lyst til ledelse generelt og særligt personaleledelse.

EU & Erhverv – nytænkning og handlekraft
I EU & Erhverv er vi 65 medarbejdere, der arbejder med at udvikle rammerne for det primære erhverv i Danmark med fokus på erhvervsstøtte. Det gør vi gennem vores arbejde med EU-forvaltning, politikudvikling og design af støtteordninger. Herudover arbejder vi med minister-, departements- og direktionsbetjening samt lovbekendtgørelser, vejlednings- og ansøgningsmateriale. Vi har gennem dette arbejde en del kontakt til landmænd, konsulenter, forskere og de forskellige brancheorganisationer.

Enhedens fire teams arbejder bl.a. med Det danske Landdistriktsprogram (LDP), Økologi og EU's fælles markedsordning. Du bliver en del af vores team LDP-Landbrug, der primært arbejder med at designe og implementere tilskudsordninger under Den Europæiske Fond for Landdistrikter politisk, juridisk og administrativt. Teamet består af 15 dygtige og engagerede medarbejdere, vores uddannelsesbaggrund er en blanding af samfundsvidenskabelig og naturvidenskabelig suppleret med gode administrative kræfter. Viften af vores arbejdsopgaver er varieret og indeholder gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Herudover lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø med plads til grin og godt samarbejde på tværs. Vi har fokus på den enkelte medarbejders trivsel. Det kommer bl.a. til udtryk i et godt arbejdsklima med fleksible arbejdstider og imødekommenhed over for den enkelte medarbejders interesseområder og behov.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som chefkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsens centrale del i Nyropsgade i København.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Marie Guldborg på tlf. 2510 5334.

Læs mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Ansøgning
Du kan kun søge internt på stillinger, som ligger inden for din nuværende stillingskategori eller en sideordnet stillingskategori, og hvor dine kompetencer gør, at du kan udfylde stillingen. Det er derfor fx ikke muligt at avancere fra fuldmægtig til specialkonsulent, fra specialkonsulent til chefkonsulent eller tilsvarende, da avancement kun er muligt ved søgning på eksterne opslag eller i forbindelse med de lokale lønforhandlinger.

Du skal være indstillet på at gennemføre test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du søger stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest mandag den 3. juni 2019.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
03-06-2019
Kviknummer:
LJA-73435213
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
ÅBENRÅ MENIGHEDSRÅD
Syd- og Sønderjylland
Aarhus Universitet
Østjylland