Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Center for Kulturarv

Slots- og Kulturstyrelsen - afdeling Nykøbing Falster

Lolland & Falster
Oprettet:
14-12-2018
Udløber:
13-01-2019

Slots- og Kulturstyrelsens Center for Kulturarv i Nykøbing Falster søger en teamleder på chefkonsulentniveau til at understøtte centrets ledelse i at styrke samarbejdet og ensartetheden på tværs af teams og fagområder, til departements- og ministerbetjening samt til personaleledelse af centrets ressourceteam.

I Center for Kulturarv arbejder vi som myndighed med arkitektur- og kulturarvsområdet, herunder arkæologi, fortidsminder og fredede bygninger.

Stillingen

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du skal understøtte centrets ledelse i at tilskære opgaverne og ensarte sagsbehandlingen i centret samt udvikle en ramme for løsning af kulturhistoriske opgaver, der går på tværs af fagområderne. Endvidere skal du bistå ledelsen af centret i den forestående strukturændring, hvor bygningsfredningsområdet sammenlægges med arkitektur, plan- og verdensarvsområdet.

En vigtig opgave for dig vil være at ensarte de personalemæssige rammer for alle centrets medarbejdere samt være personaleleder for Ressourceteamet, hvis ni engagerede medarbejdere håndterer hele centrets økonomi, jura og journalisering.

Herudover skal du forestå organisatoriske og administrative opgaver samt indgå i arbejdet med departements- og ministerbetjening.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med centrets to enhedschefer samt med centrets mange arkitekter, arkæologer og de øvrige dedikerede medarbejdere med forskellige fagligheder.

Vi tilbyder en stilling, hvor du får mulighed for at præge centrets arbejde med at varetage dets kerneopgaver i balancen mellem ressourcer og faglighed. Du får i stillingen endvidere mulighed for at inddrage din faglighed og interesse for kulturarv.

Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse og har gennem erfaring opnået stærke generalistkompetencer. Det er en stor fordel, at du har kendskab til eller interesse for kulturarvsområdet.

Vi forventer endvidere, at du:

  • Har interesse og flair for personaleledelse
  • Kan motivere og fremme et godt samarbejde og arbejdsmiljø
  • Har interesse for eller erfaring med departements- og ministerbetjening
  • Har stærke analytiske evner og kan skabe overblik
  • Har gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt
  • Er initiativrig, handlekraftig og god til at planlægge
  • Er klar til at håndtere en ofte travl hverdag
Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsansættelse som chefkonsulent. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne.

Arbejdsstedet er Nykøbing Falster.

Information og ansøgning
Du kan læse mere om os på www.slks.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Merete Lind Mikkelsen på 33 73 33 01 / mail: mlm@slks.dk eller enhedschef Dorte Veien Christiansen på 33 74 52 19 / dvc@slks.dk.

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest den 13. januar 2019. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 3 og 4.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Center for Kulturarv
Center for Kulturarv omfatter to fagområder og et understøttende ressourceteam. De to fagområder Fredede Bygninger og Fortidsminder arbejder dels med fredning af bygninger, byggesagsbehandling og tilskud til fredede bygninger, arkitekturpolitiske initiativer og med rådgivning af kommuner om planlægning og UNESCOs verdensarv, samt med fortidsminder, arkæologi og beskyttede diger. Centret har ca. 50 medarbejdere.

Slots- og Kulturstyrelsen
Slots- og Kulturstyrelsen yder faglig rådgivning til kulturministeren og bidrager til udformning og gennemførelse af regeringens målsætninger på kulturområdet. Ligeledes udmøntes tilskudsmidler til såvel enkeltpersoner som organisationer og institutioner, og vi indsamler, bearbejder og formidler oplysninger og resultater, der bidrager til at udvikle kulturlivet. Slots- og Kulturstyrelsen driver og vedligeholder desuden statens slotte, haver og kulturejendomme, og gennem faglighed og innovation skaber vi en bedre udnyttelse af ressourcerne således, at der bliver mere kultur for pengene. Styrelsen har ca. 500 medarbejdere.


Praktisk information
Oprettet:
14-12-2018
Udløber:
13-01-2019
Kviknummer:
LJA-68864502
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed