Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandlæger til undervisning som kliniske lærere ved Fællesklinikken

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
15-05-2019
Udløber:
31-05-2019

Institut for Odontologi og Oral Sundhed på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger kliniske lærere til Fællesklinikken pr. 1. september 2019 eller snarest muligt derefter. Stillingerne varierer i timetal mellem 6-12 timer pr. uge fordelt på mandage, tirsdage og onsdage.
Dertil kommer to 1-årige vikariater på henholdsvis 6 timer om torsdagen og 10 timer pr. uge fordelt på tirsdage og onsdage på Behandlingsplanlægningsenheden.

Om Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Du vil som klinisk lærer blive ansat på et internationalt anerkendt institut, hvor vi forsker i sundhed og sygdom i tænder, mund og kæber og uddanner studerende til at forebygge og helbrede sygdom og fremme sundhed i befolkningen. Vi har et inspirerende internationalt forskningsmiljø med fokus på orofacial sundhed som en integreret del af almen sundhed. Vi dækker alle uddannelser inden for det orofaciale område fordelt på fire overordnede professioner: tandlæge, tandplejer, klinisk tandtekniker og tandklinikassistent med unik mulighed for at skabe synergi mellem uddannelserne og uddanne det samlede behandlerteam til sundhedsvæsenet. På instituttet er vi cirka 300 medarbejdere og 650 studerende, og vores samarbejde bygger på respekt, tillid og anerkendelse. Du kan læse mere om instituttet her (http://dent.au.dk/) og om fakultetet her (http://health.au.dk/).

Om Fællesklinikken
På Fællesklinikken foretages der behandlinger inden for fagområderne: parodontologi, protetik og tandsygdomslære. Det er tandlægestuderende fra de tre ældste årgange, som foretager behandlingerne – under supervision af uddannede tandlæger.

Dine arbejdsopgaver
Stillingerne har tilknytning til Sektion for parodontologi, men omfatter alle praktisk klinisk undervisning i fagområderne cariologi, parodontologi, fast- og aftagelig protetik, samt i mindre omfang endodonti, samt to dage på Behandlingsplanlægningsenheden.

Du ansættes med reference til lederen af fællesklinikken.

Dine kompetencer
Du skal være uddannet tandlæge. Vi vægter den praktiske erfaring højt. Ansøgere med erfaring med klinisk undervisning inden for de relevante fagområder vil blive foretrukket.
Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Spørgsmål til stillingerne
Kontakt leder for Fællesklinikken Helle Tolboe, E-mail: helle.tolboe@dent.au.dk

Arbejdsstedet er Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C.

Angiv gerne i din ansøgning, hvor mange timer, du har interesse i, og evt. hvilke ugedage.

Ansættelsesperiode
Ansættelse af kliniske lærer sker for en periode af 2 år med adgang til forlængelse for en ny periode på 2 år. Efter den anden periodes udløb, respektive efter i alt 4 års beskæftigelse, kan der være mulighed for videre ansættelse uden tidsbegrænsning.

Ansættelsesgrundlag

 • Ansættelse som klinisk lærer forudsætter relevant kandidateksamen.
 • I de tilfælde hvor undervisning eller vejledning finder sted i praksis stilles der krav om, at den kliniske lærer selv driver praksis.
 • Ansættelsesproceduren er yderligere beskrevet i ministeriets Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (http://www.medarbejdere.au.dk/ansaettelsesbekendtgoerelsen).
 • Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten (http://www.medarbejdere.au.dk/overenskomst_for_akademikere_i_staten) - Bilag 6.
 • Kvalifikationskrav og stillingsindhold beskrives yderligere i stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter (http://www.medarbejdere.au.dk/stillingsstrukturen).

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
 • Ansøgning
 • Curriculum Vitae
 • Eksamensbevis
 • Publikationsliste, hvis relevant for stillingen
 • Undervisningsportfolio, hvis relevant for stillingen. Vi henviser til Vejledning til anvendelse af undervisningsportfolio (https://medarbejdere.au.dk/administration/hr/rekrutteringogonboarding/ansaettelse/videnskabeligtpersonale/undervisningsportfolio-ved-ansaettelse/)
 • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet.
 • Skabelon til ansøger – øvrige videnskabelige stillinger (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/Skabelon_til_ansoeger_-_oevrige_videnskabelige_stillinger) skal udfyldes og uploades under feltet ’Ekstra dokumenter’

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/vejledning-for-ansoegere-til-vip-stillinger/).

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via vores online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitet`s rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitet`s hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
31. maj 2019

 

Praktisk information
Oprettet:
15-05-2019
Udløber:
31-05-2019
Kviknummer:
LJA-73402331
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed