Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandlæge til undervisning af tandplejerstuderende og kliniske tandteknikerstuderende

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
27-03-2019
Udløber:
23-04-2019

Brænder du for teamsamarbejde og vil du prøve kræfter med undervisning?

På Aarhus Universitet, Health, Institut for Odontologi og Oral Sundhed (tandplejeruddannelsen og uddannelsen til klinisk tandtekniker) er en stilling som undervisningstandlæge ledig med tiltrædelse den 15. august 2019.

Stillingen
Der er tale om en fast stilling på 22 timer pr. uge fordelt på onsdag og fredag – den sidste dag fastlægger vi sammen. Arbejdstiden placeres efter aftale i tidsrummet 8-17.

Dine arbejdsopgaver
Stillingens hovedvægt er på undervisning i diagnostik og behandlingsplanlægning på tandplejeruddannelsen, og der kan blive tale om undervisning i det samme på klinisk tandtekniker-uddannelsen i mindre omfang. Arbejdet omfatter afholdelse af morgenkonferencer med de studerende og undervisning i diagnostik og behandlingsplanlægning i snitfladen mellem tandplejeres, kliniske tandteknikeres og tandlægers virksomhedsområde. Der kan endvidere blive tale om afholdelse af seminarundervisning og anden teoretisk undervisning samt planlægning og afholdelse af eksamener. Da uddannelsernes skema varierer fra uge til uge, kan der endvidere blive plads til udviklingsopgaver i samarbejde med de øvrige undervisere.
Tandplejeruddannelsen står - sammen med instituttets øvrige uddannelser – over for den spændende opgave at skulle udarbejde ny studieordning i de kommende år, og du vil skulle bidrage til dette i samarbejde med uddannelsernes øvrige undervisere.

Din profil

 • Du er tandlæge med autorisation og med erfaring fra privat praksis og interesse for parodontologi, cariologi, diagnostik, behandlingsplanlægning og aftagelig protetik.
 • Du har en høj faglighed og har løbende efteruddannet dig
 • Du har interesse for undervisning og uddannelse
 • Du har erfaring med og lyst til samarbejdet med tandplejere og kliniske tandteknikere
 • Du kan lide at arbejde med unge mennesker
 • Du har gode samarbejdsevner, er fleksibel og ansvarsbevidst
 • Du er positiv og engageret og værdsætter en dynamisk hverdag
 • Du arbejder selvstændigt, har et godt overblik og kan arbejde struktureret
 • Du er anerkendende i din tilgang til andre mennesker og har gode kommunikationsevner

Vi tilbyder
Som undervisningstandlæge på tandplejeruddannelsen og uddannelsen til klinisk tandtekniker vil du få mulighed for at arbejde med tandpleje i en uddannelseskontekst. Du vil indgå i et team af dedikerede undervisere og der vil være gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Om Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Institut for Odontologi og Oral Sundhed uddanner medlemmer til det samlede odontologiske team og udbyder fire fulde uddannelser inden for det odontologiske fagområde samt grundforløbet til tandteknikeruddannelsen.
Instituttet varetager forskning og uddannelse, efter- og videreuddannelse og har desuden en stor klinisk aktivitet. Forskningen er koblet tæt til uddannelserne, så undervisningen hviler på et forsknings- og videnbaseret grundlag og standarder for god klinisk praksis.
Instituttet har omkring 650 studerende og elever og 325 medarbejdere.

Læs mere om instituttet her: http://dent.au.dk/ (https://mandrillapp.com/track/click/30124073/dent.au.dk?p=eyJzIjoia2dkS3YzcThyeEpOOXFJZU9MczBha1JUSm9jIiwidiI6MSwicCI6IntcInVcIjozMDEyNDA3MyxcInZcIjoxLFwidXJsXCI6XCJodHRwOlxcXC9cXFwvZGVudC5hdS5ka1xcXC9cIixcImlkXCI6XCI0NGJjODMwZDY4NDA0OTk1YjA4NWM1OWU1ZDBiZTU4M1wiLFwidXJsX2lkc1wiOltcIjBkY2NiMTk3ZmM5NzA0ODZiZDI2NTY0ZGY0ZGRjYjM1ZDMzYTRhNzRcIl19In0)

Arbejdsstedets adresse er Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus c.

Yderligere information
Samtaler forventes afholdt i uge 19.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til Uddannelsesleder Ulla Bæk Lindtoft på telefon 2126 4232 / 8716 7098 eller på mail lindtoft@dent.au.dk

Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
 • Ansøgning
 • Curriculum Vitae
 • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
 • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/Vejledning-for-ansøgere_-_teknisk-administrative-stillinger).

Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via vores online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
23. april 2019

 

Praktisk information
Oprettet:
27-03-2019
Udløber:
23-04-2019
Kviknummer:
LJA-71954367
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed