Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Systemejere med ansvar for koordinering af applikationsudvikling, vedligehold og drift af outsourcede it systemer

SKAT

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-10-2017
Udløber:
30-10-2017

I denne stilling er du det proaktive omdrejningspunkt for koordinering af applikationsudvikling, vedligeholdelse og drift af vores it systemer. Du er således med til at udvikle et af SKATs mest centrale områder, som har stor samfundsmæssig betydning.  
 
Dine stakeholders er SKATs forretningseksperter, øvrige forretningsområder i it-afdelingen og vores eksterne systemleverandører. Du indgår i bredt samarbejde i et velfungerende og bredt fagligt og kompetent miljø. Gennem dit samarbejde og de mange forskelligartede opgaver giver stillingen dig store faglige udviklingsmuligheder.  
 
Du sikrer en høj kvalitet og varetager den kontinuerlige udvikling  
I rollen som systemejer har du fokus på at opnå et godt leverandørsamarbejde og sikre kontraktoverholdelsen fra start til slut. Det er dig, der sikrer, at leverandørerne implementerer de forretningsmæssige behov korrekt i systemerne med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi.  
 
Dine opgaver inkluderer desuden, at du:  
 

  • sikrer økonomisk effektivitet og kvalitetssikring af leverandørernes estimater og tilbud  
  • udarbejder kravspecificeringer til leverandørerne ud fra forretningsmæssige behov  
  • sikrer hurtig og effektiv håndtering af incidents, problems og changes
  • anvender ITIL-processer i det daglige samarbejde med forretningsområderne og leverandørerne  
  • udfører systemtests i samarbejde med dit team, forretningsområderne og leverandøren 
  • bidrager aktivt til governance af SKATs løsninger  
 
Generalist med flair for it og forretning   
Vi forestiller os, at du har erfaring med it-faglig eller økonomisk leverandørstyring. Du har muligvis siddet som it-projektleder, product/system-owner/systemejer, it-/forretningskonsulent eller en lignende stilling. Du har desuden en relevant videregående uddannelse gerne inden for it fx suppleret med økonomi.  
 
  • Du er proaktiv, initiativrig og tager ansvar for dine opgaver, så du sikrer, at deadlines bliver overholdt.  
  • Du er kommunikativt dygtig og holder af at samarbejde i et bredt fagligt miljø med både forretningseksperter, it-kolleger og leverandører.  
  • Du har lyst til hele tiden at lære, og er i stand til at sætte dig ind i komplekse it-faglige og forretningsmæssige problemstillinger.  
 
Forretnings-IT og Leverandører – din afdeling  
Vi er 8 kontorer i afdelingen Forretnings-IT og Leverandører, som omfatter SKATs udførende og strategiske it-leverandørstyring. Vi søger systemejere til to af kontorerne, Toldsystemer og Betalings- og Økonomisystemer. I afdelingen er der ca. 150 ansatte. Du kan se frem til et tæt samarbejde på tværs af kontorerne, hvor du især samarbejder med andre systemejere, platformsejere og det relaterede forretningsområde. Forretnings IT og Leverandører er en del af forretningsområdet IT og Data, hvor der er 510 ansatte.    
 
Ansøgning og kontakt  
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 30. oktober 2017. Spørgsmål besvares gerne af specialkonsulent Henrik W. Koudal på 72378858 eller kontorchef Ragnhild H. Hargaard på 72376265.  
 
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.  
 
Dit arbejdssted bliver indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø. Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT blive erstattet af syv nye styrelser under Skatteministeriet, som får ansvar for hver sin kerneopgave. De nye styrelser vil fortsat udgøre én juridisk myndighed, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver. Denne opgave forventes placeret i Udviklings- og forenklingsstyrelsen, som kommer til at bestå af 900 – 1.100 medarbejdere og får til huse i København med lokationer i Middelfart og Ålborg. Læs mere om skatteforvaltningens organisering på http://www.fra1til7.dk. ; ;
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest.  
 
Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.   
 
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  

Praktisk information
Oprettet:
12-10-2017
Udløber:
30-10-2017
Kviknummer:
LJA-50102453
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til: