Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til fremtidens jernbane - Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Kalvebod Brygge

Trafikstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
30-04-2019
Udløber:
25-05-2019

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger en studerende til at bistå med at løse opgaver i forbindelse med bl.a. tværgående koordinering, understøttelse af ledelsen, aktindsigt, sagsbehandling og kvalitetssikring af afgørelser.

Du kommer til at indgå i vores team af jurister og vil arbejde med mange forskellige fagområder som farligt gods, helbredsgodkendelser, jernbaneinfrastruktur, lokomotivførerlicenser, sikkerhedsregler mv. Stillingen er placeret i styrelsens Center for Marked og Kollektiv trafik.

Jernbanedelen af Center for marked og kollektiv trafik arbejder for en attraktiv og sikker jernbane i vækst. Vores opgaver består i at påvirke, fortolke og gennemføre EU-regler om jernbanens sikkerhed og interoperabilitet og at sagsbehandle ansøgninger om godkendelse af infrastruktur og køretøjer, f.eks. Metro Cityringen, Femern-forbindelsen og IC4.

Profil

Faglige kvalifikationer for stillingen:
• Du er godt i gang med en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse, som cand.jur. eller cand.merc.jur. som minimum på andet år af studiet.
• Du er teamplayer, som er fleksibel og lægger vægt på samarbejde og videndeling med kolleger
• Du har interesse for forvaltningsret og god sagsbehandling
• Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner – også på engelsk
• Du er grundig, kan arbejde struktureret og har styr på detaljerne uden at miste overblikket
• Du tager initiativ og engagerer dig i dit arbejde

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med mulighed for udvikling og variation på en arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på det gode samarbejde og en uformel omgangstone.

Løn og ansættelsesforhold
Arbejdstiden forventes at være 15-20 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen – hvem er vi…
Vi er en dynamisk styrelse under Transport- og Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej, luftfart, havne samt postområdet, hvor kerneområderne er tilsyn og regulering, samt regulering af bygge- og boligområdet.

Vi er en åben og udadvendt organisation, placeret mellem det politiske niveau og branchens virksomheder og borgere. Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. Udover varierede og udfordrende jobs, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om os på www.tbst.dk

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos fuldmægtig Kamilla Jeppesen telefon 41 78 03 43.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eventuelle eksamenspapirer via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens ansøgningsportal på www.tbst.dk senest den 25. maj 2019.

Praktisk information
Oprettet:
30-04-2019
Udløber:
25-05-2019
Kviknummer:
LJA-72927882
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed