Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
27-11-2018
Udløber:
24-12-2018

Har du lyst til et spændende og relevant studiejob på et af Danmarks førende forskningsbiblioteker?

DTU Bibliotek Lyngby søger 2 studentermedhjælpere, der skal arbejde med henholdsvis bestilling af materialer til vores forskere og studerende samt registrering af DTU’s forskningspublikationer.

De primære ansvarsområder

Materialelevering: Sammen med resten af dokumentleveringsteamet skal du være med til, hurtigt og effektivt, at fremskaffe materiale på baggrund af de cirka 4.000 årlige manuelle bestillinger.

Forskningsregistrering: Sammen med forskningsregistreringsteamet arbejder du med registrering og dataoprydning i DTU’s forskningsdatabase DTU Orbit.

Vores forventninger

Fagligt er den ideelle kandidat karakteriseret ved:

  • At være bachelorstuderende på minimum andet år på Institut forInformationsstudier
  • At have systemforståelse og kunne sætte sig ind i og anvende forskellige registrerings- og bestillingssystemer
  • At kunne kommunikere med en varieret brugergruppe samt kollegaer i både Danmark og udlandet
  • At være lidt af en netdetektiv
  • At have gode engelske sprogkundskaber

Personligt er du karakteriseret ved:
  • At være grundig, detailorienteret, omhyggelig og ansvarsfuld
  • At kunne arbejde både selvstændigt og sammen med andre
  • At være nysgerrig og initiativrig
  • At være brugerfokuseret og serviceminded

Det er et krav, at du mestrer både dansk og engelsk, i både skrift og tale.

Hvad tilbyder vi

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor der ikke er langt fra den gode idé til handling – og hvor innovation er et nøgleord. Som studentermedhjælper på DTU Bibliotek vil du blive en del af et team på 15 personer, samt blive kollega til ca. 45 engagerede kolleger og endnu flere studentermedhjælpere. Vi prioriterer faglig udvikling, høj trivsel og arbejdsglæde i det daglige.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til SUL overenskomsten. Derudover tilbyder vi kaffe- og frugtordning, mulighed for faglig udvikling, ekstra timer i ferier og fleksibilitet i eksamensperioder.

Stillingen er på 8 timer om ugen og med tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 8. januar 2019. Åbn linket ’Ansøg online’, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lise Ingemann Mikkelsen på 4525 7244, Rikke Straarup Voulund på 4525 7216 eller Pernille Seier på 4525 7220.

Læs mere om DTU Bibliotek på http://www.bibliotek.dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Praktisk information
Oprettet:
27-11-2018
Udløber:
24-12-2018
Kviknummer:
LJA-68318580
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed