Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenterberegner til Biostatistisk afdeling

Institut for Folkesundhedsvidenskab

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-10-2017
Udløber:
01-11-2017

En stilling som studenterberegner ved Biostatistisk Afdeling, Institut for Folkesundheds-videnskab, Københavns Universitet er ledig til besættelse snarest. 
 
Arbejdsopgaverne indbefatter bl.a.: 
Programmerings- og databehandlingsopgaver i forbindelse med de videnskabelige medarbejderes forsknings- og undervisningsaktivitet, oftest ved brug af statistiske programpakker som R og SAS. 
 
Ansættelsesvilkår: 
Arbejdstiden vil være ca. 11 t/u i gennemsnit, efter nærmere aftale med afdelingen.
 
Løn i henhold til overenskomst mellem Staten og Prosa.  
 
Ansøgningsfrist: 
Søg stillingen via linket nedenfor. Ansøgningen skal være modtaget senest d. 1. november 2017.  
 
Kontaktpersoner:  
For yderligere oplysninger om stillingen kontakt Esben Budtz-Jørgensen, ebj@biostat.ku.dk tlf. 35 32 75 27 eller Kathe Jensen, kje@sund.ku.dk tlf. 35 32 79 04. 
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har ca. 7500 studerende, ca. 1500 ph.d.-studerende og beskæftiger ca. 3200 medarbejdere. Fakultetet skaber ny viden og formidling gennem sine kerneaktiviteter: forskning, undervisning, videndeling og kommunikation. Med grundforskningsområder lige fra molekylære studier til samfundsstudier bidrager fakultetet til en sund fremtid gennem sine kandidater, forskningsresultater og opfindelser til gavn for patienterne og samfundet. 
 

Praktisk information
Oprettet:
12-10-2017
Udløber:
01-11-2017
Kviknummer:
LJA-50102455
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
IT
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til: