Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Statsforvaltningen søger studentermedhjælpere til Afdeling Aarhus

Statsforvaltningen

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-08-2017
Udløber:
24-08-2017

Statsforvaltningen søger et antal studentermedhjælpere 
til Afdeling Aarhus 
 

Statsforvaltningen søger et antal studentermedhjælpere, der har lyst til ansættelse i Afdeling Aarhus med start hurtigst muligt.  
 
I Statsforvaltningens Afdeling Aarhus behandles familieretlige mødesager, herunder sager om separation/skilsmisse/forældremyndighed og samvær. Derudover behandler afdelingen sager om fremmedadoption og EU-sager. 
 
Dine arbejdsopgaver 
Som studentermedhjælper i Statsforvaltningen vil du komme til at beskæftige dig med lettere sagsbehandling om udstedelse af EU-opholdsdokumenter, journalisering, arkivering, borgerbetjening og forefaldende kontorarbejde.
 
Vi forventer, at du 

  • er aktivt studerende på bacheloruddannelsen i jura eller lignende 
  • har opnået gode karakterer indtil videre 
  • har gode samarbejdsevner 
  • har ansvarsfølelse 
  • udviser præcision og omhu i arbejdet  
  • har lyst til at prøve kræfter med juraen i praksis 
  • er fleksibel og serviceminded 
 
Ansættelsesvilkår 
Du vil blive ansat som studentermedhjælper i Afdeling Aarhus, Lyseng Alle 1, 8270 Højbjerg i henhold til fællesoverenskomsten med Finansministeriet med tilhørende organisationsaftale for HK.  Stillingerne er på gennemsnitligt 15 timer ugentligt, og der vil være mulighed for at lave særlige aftaler i forhold til studieforpligtelser.
 

Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Lena Bodum, tlf. 72 56 85 86. Du kan også læse mere på Statsforvaltningens hjemmeside http://www.statsforvaltningen.dk. ;;
 
Sådan ansøger du 
Hvis du er interesseret i stillingen, sender du en ansøgning med cv samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Statsforvaltningens hjemmeside – http://www.statsforvaltningen.dk  – senest den 24. august 2017. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 28. august 2017. 
Statsforvaltningen ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. 

Praktisk information
Oprettet:
12-08-2017
Udløber:
24-08-2017
Kviknummer:
LJA-48463073
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til: