Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk analytiker til organisationsudvikling og forandringsprojekter

KU - SUND - PANUM KBH N

Storkøbenhavn
Oprettet:
09-01-2019
Udløber:
28-01-2019

Kan du analysere komplekse problemer og styre projekter fra start til slut i en stor, spændende og videntung organisation? Og motiveres du af at skabe optimale rammer for fremragende forskning og uddannelse på sundhedsområdet?

SUND (Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet) ved Københavns Universitet søger en stærk analytiker til projekt- og analyseteamet, der er en del af Ledelsessekretariatet.

SUND
Med en omsætning på ca. 3,4 milliarder kr., 12 institutter, 5 store centre og 3 hospitaler er SUND et af Europas største sundhedsvidenskabelige fakulteter. Vi er en mangfoldig og spændende arbejdsplads med 7.700 studerende, 3.350 medarbejdere og landets største ph.d.-skole med 1.600 ph.d.-studerende.

SUND leverer fremragende forskning og uddannelse og yder et markant bidrag til samfundet. Det forudsætter, at vi til stadighed udvikler forskernes og de studerendes rammer - bygninger, infrastruktur og administrativ understøttelse. Det gør vi bl.a. gennem strategisk styring, gennemførelse af udvalgte forandringsprojekter og digitalisering af arbejdsgange.

Ledelsessekretariatets 14 medarbejdere understøtter fakultetets ledelse og varetager en bred vifte af opgaver, herunder ledelses- og udvalgsbetjening, gennemførelse af strategi-processer samt tværgående analyser og projekter af strategisk karakter.

Om stillingen
Du vil som del af vores projekt- og analyseteam i tæt samspil med fakultetets ledelse og medarbejdere fra andre afdelinger på SUND få ansvaret for at:

  • Gennemføre tværgående, strategiske projekter og udviklingsopgaver inden for særligt drift og organisationsudvikling.
  • Understøtte ledelsens håndtering af opgaver af forretningskritisk karakter med bl.a. gennemførelse af analyser og udarbejdelse af oplæg.
  • Understøtte udviklingen af styringen af corefaciliteter og anden avanceret infrastruktur.
Projekt- og analyseteamet har i 2018 bl.a. arbejdet med at styrke fakultetets brug af data og business intelligence; understøttelse af en reorganisering af økonomi- og regnskabsområdet; implementering af en fælles indkøbsfunktion; analyser af effektiviseringsmuligheder ift. værksteder og sterilisationsfaciliteter; udrulning af en ny beredskabsorganisation; samt sekretariatsbetjening af programbestyrelsen for Copenhagen Animal Care and Use Programme.

Vi bruger KU’s projektmodel (PRINCE2™) og har en god og tæt dialog med vores mange samarbejdspartnere på fakultetets institutter og centre samt Københavns Universitets fællesadministration. Vi lægger vægt på at levere fagligt stærke og ordentlige løsninger med udgangspunkt i brugeres – forskernes og de studerendes - behov.

Vi har en spændende og oftest krævende arbejdsdag, med ambitiøse og engagerede kolleger og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Om dig
Du har en relevant kandidatuddannelse og erfaring fra en større offentlig eller privat organisation. Vi forventer derudover, at du:
  • Har stærke analytiske evner – og erfaring med at planlægge og gennemføre både kvantitative og kvalitative analyser og formidle resultaterne heraf.
  • Har erfaring med og flair for organisationsudvikling og projektledelse.
  • Har lyst til at arbejde med komplekse og svære problemstillinger, hvor svaret ikke altid giver sig selv - og blik for at skabe gode og smidige løsninger i tæt samspil med ledelse, kolleger og samarbejdspartnere.
  • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner (både dansk og engelsk).
  • Er åben og samarbejdsorienteret.
Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid og vil ske som specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten (AC-overenskomsten). Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

SUND er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads og stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv.

Ansøgning
Send din ansøgning bilagt cv samt relevant dokumentation via Jobportalen (klik på ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget), så den er Universitetet i hænde senest den 28. januar 2019.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte teamleder Bettina Kildegaard Winstén (bettina.winsten@sund.ku.dk, mobil 4027 5917).

Læs mere om SUND på https://sund.ku.dk/

Praktisk information
Oprettet:
09-01-2019
Udløber:
28-01-2019
Kviknummer:
LJA-69474064
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Offentlig administration
Beliggenhed