Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU undervisere i Køge

ZBC

Midtsjælland
Oprettet:
22-05-2019
Udløber:
06-06-2019

Besættes pr. 1/7-2019 og pr. 1/9-2019

Din baggrund kan f.eks. være social- og sundhedsassistent, sygeplejerske eller en anden relevant faglig uddannelse.

Den ene stilling er et barselsvikariat og ønskes besat pr. 1/9-2019 og den anden stilling er en fastansættelse, der skal besættes pr. 1/7-2019. Begge stillinger er fuldtidsstillinger på 37 timer/uge.

 

Brænder du for

At undervise i sygeplejefaglige og sundhedsfaglige emner i et erhvervsrettet miljø?

At omsætte din faglighed til læring for elever?

At arbejde med en mangfoldighed af elever?

At bruge praktiske øvelser, værksteder og IT med lige så stor glæde som tavlen?

At tage ansvar for dine opgaver i tæt samarbejde med dine kollegaer?

-så er dette underviserjobbet for dig!

 

Fra undervisning til læring

Vi ønsker at underviserne skal fungere som facilitatorer med fokus på elevernes læring. Vores elever skal ud i en verden med store krav til selvstændighed og refleksion, hvor de skal tage ansvar for forudsigelige og uforudsigelige opgaver i fællesskaber med kolleger, borgere og pårørende. Derfor har vi fokus på at involvere og engagere vores elever til selv at tage ansvar og være aktive i deres læreprocesser.

 

Glæd dig til at møde vores elever

ZBC Velfærd uddanner elever i alle aldre, med mange forskellige kulturelle og sociale baggrunde og med forskellige erfaringer i bagagen. Mange forskellige elever samlet i klasserummet betyder, at der stilles store krav til undervisernes didaktiske overvejelser og evne til at igangsætte forskellige læringsaktiviteter, der kan fremme motivation og læring hos alle elever.

 

Om jobbet

Du vil som del af et tæt samarbejdende tværfagligt underviserteam komme til at undervise i sygeplejefaglige og sundhedsfaglige fag på Social- og sundhedshjælperuddannelsen og på Social- og sundhedsassistent-uddannelsen samt på de to uddannelsers forudgående grundforløb 2. Ligeledes vil der være undervisning på grundforløb 1, på social- og sundhedsuddannelsernes fælles indgang ”Sundhed, omsorg og pædagogik”. Grundforløb 1 er særligt for elever, der kommer direkte fra folkeskolen. Du bliver kontaktlærer og vejleder for elevernes læreproces og fører eleverne til eksamen.

Vi arbejder tematisk, helhedsorienteret og tværfagligt. Vores faglighed er en balance mellem det fagfaglige og det pædagogisk/didaktisk faglige.

I ZBC deltager underviserne i vidt omfang i pædagogiske og didaktiske udviklingsprocesser og du vil derfor have mulighed for at være med til at sætte dit præg uddannelserne og undervisningen.

 

Arbejdssted

Du bliver en del af SOSU ZBC afdeling i Køge, beliggende på Campusbuen 40, 4600 Køge, men der kan i mindre omfang være behov for, du også underviser på andre af ZBC’s afdelinger.

Se mere om ZBC og SOSU uddannelserne på www.zbc.dk og https://sosu.info.zbc.dk/

 

Om dig

Du er uddannet Social- og sundhedsassistent, gerne med en diplomuddannelse oven i, sygeplejerske eller anden relevant uddannelse.

For at kunne undervise på erhvervsuddannelser, skal din praksiserfaring inden for dit fagområde være minimum 5 år.

Du er teamorienteret og tænker tværfagligt og i helheder frem for isoleret på det enkelte fag. Og hvis nogen siger ”omskiftelig og til tider uforudsigelig hverdag”, tænker du ”fedt – det bliver aldrig kedeligt”!

Hvis du ikke allerede har en Pædagogisk Diplomuddannelse, vil der blive tilrettelagt et individuelt uddannelsesforløb for dig.

 

Løn & ansættelsesforhold

Stillingen er i gennemsnit på 37 timer pr. uge. Der kan være udsving i arbejdstiden således at nogle perioder er mere travle og andre mindre travle.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Jobbet kan kun søges ved at klikke på knappen "Søg job" nederst i jobannoncen, hvor ansøgning og CV vedhæftes.

Ansættelsessamtaler finder sted hos SOSU ZBC, Campusbuen 40, 4600 Køge i uge 24.

 

Yderligere oplysninger

Kontakt uddannelseschef Jesper Borresen Hansen, mobil: 61984350 eller jbh@zbc.dk

 

Ansøgningsfrist dato

Den 6. juni 2019 inden kl. 12.00.

Praktisk information
Oprettet:
22-05-2019
Udløber:
06-06-2019
Kviknummer:
LJA-73457391
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Forskning og undervisning
Beliggenhed