Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

"Skoveksperter" til Vurderingsstyrelsen

Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade

Midtsjælland
Oprettet:
06-05-2019
Udløber:
26-05-2019

Har du lyst til at arbejde med værdiansættelse af de mere end 100.000 land- og skovbrugsejendomme, der findes i Danmark? Motiveres du af spændende og udfordrende sagsbehandling, hvor ikke to sager er ens? Kan du lide at arbejde selvstændigt med rig mulighed for sparring med kolleger? Så er det netop dig, vi søger til det fortsatte arbejde med vurdering af land- og skovbrug.

Vurderingsstyrelsens Land- og Skovbrugsgruppe Roskilde har brug for en kollega, som har kendskab til vurdering og drift af skove, har sans for kvalitet og har et godt flow i afvikling af sager. Arbejdsopgavernes fokus bliver på konkret sagsbehandling af vurderinger, klager og genoptagelser mm.

Om jobbet
Du vil på sigt blive en del af et team, som skal forestå vurderingen af landets skove og bygninger i tilknytning hertil. Som på Vurderingsstyrelsens øvrige områder er vi i gang med systemudvikling til understøttelse af de fremtidige skovvurderinger, ligesom der arbejdes på en lovgivning, der klarlægger rammerne herfor. De første ´nye´ vurderinger af skove forventes udarbejdet i 2021.
Du skal indtil da arbejde med opgaver, der knytter sig til vurdering af land- og skovbrug i vores nuværende systemer.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du har lyst til at bringe dine kompetencer i spil og arbejder dedikeret med at sikre et højt niveau i Vurderingsstyrelsens opgaver.

  • Du er forstkandidat, cand.silv., Kandidat i Skovbrugsviden eller Skov- og Landskabsingeniør
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til vurdering og drift af skove
  • Du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt
  • Du har lyst til at indgå i et teamsamarbejde, hvor videndeling og sparring indgår i det daglige arbejde

Du vil indgå i et samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere, hvilket nødvendiggør, at du er serviceminded, samarbejdsvillig og har gode kommunikative evner. Du håndterer dine opgaver med stor selvstændighed og en løsningsorienteret tilgang hertil.

Vi har et travlt år foran os, hvor vi samtidig med udvikling skal sikre en stabil drift, hvorfor det er vigtigt, at du kan holde en støt kurs i de mange forandringsvinde. Det bliver udfordrende, men også spændende.

Velkommen ombord
Efter en grundig introduktion kan du se frem til at blive en del af en arbejdsplads, som har en politisk prioriteret opgave af betydning for alle danske boligejere herunder skov- og landbrugsejere. Du vil lære en masse, får ansvar og mulighed for at gøre en forskel sammen med fagligt dygtige kollegaer, samt samarbejdspartnere i og uden for Vurderingsstyrelsen. Din hverdag bliver afvekslende og du kommer ind i et stærkt fagligt miljø med udviklingsmuligheder.

Det kræver engagement og indsats, og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv for dig som medarbejder. Vi har fokus på nærværende ledelse og gode kolleger og en god balance mellem arbejde og fritid.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 26. maj 2019. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Jeanette Lindgren på telefon 7237 3378 eller funktionsleder Jens-Henrik Rønkendorff på telefon 2544 0672.

Vi forventer at holde samtaler i uge 23, 2019, og det er planen, at vores nye kollega starter den 1. september 2019. Forud for ansættelsen indhenter vi straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Ny Østergade 11, 4000 Roskilde.

Vurderingsstyrelsen
’Vi sikrer, at boligejerne får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering’

Vurderingsstyrelsen har til opgave at udarbejde mere retvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag.

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder. De er alle i spil i dagligdagen, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, hvor alle trives, tager ansvar og bidrager til den fælles opgave. Vores værdier er ansvar, udsyn, faglighed og samarbejde.

Vurderingsstyrelsen er en arbejdsplads i vækst, og vi har derfor løbende brug for nye engagerede kolleger.

Læs mere om Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
06-05-2019
Udløber:
26-05-2019
Kviknummer:
LJA-73118142
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed