Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarpe og udviklingsorienterede juridiske profiler til Gældsstyrelsen

Skatteforvaltningen, Roskilde, Universitetsvej

Midtsjælland
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
30-05-2019

Er du en løsningsorienteret og kvalitetsbevidst jurist, som brænder for at løse juridiske problemstillinger i forhold til borgere og virksomheder? Trives du med at arbejde selvstændigt i en travl hverdag, og har du mod på at behandle klagesager og aktindsigtsager? Så er du måske en af de fagligt stærke jurister, vi søger til vores klagebehandlingsenhed i Gældsstyrelsen, Driftscenter Roskilde.

Vores enhed
I klagebehandlingsenheden arbejder vi med mange typer klagesager og aktindsigtssager. Sagerne behandles dels ud fra en administrativ gennemgang og dels ved retlige skridt. Vi arbejder med processer og påtager os undervisningsopgaver internt i Gældsstyrelsen.

Behandling af klagesager og aktindsigtsager
Som vores nye jurist kommer du til arbejde med klagebehandling inden for inddrivelsesområdet. Dine opgaver vil derfor omhandle:

  • behandling af klager over afgørelser om modregning, lønindeholdelse eller andre inddrivelsesskridt
  • behandling af klager over sagsbehandlingen og uegentlige ministersager
  • udarbejdelse af afgørelser over aktindsigt
  • føre sager i Fogedretten over fx p-afgifter samt udlægssager
  • sparring om juridiske problemstillinger til dine kollegaer
  • undervisning i inddrivelsesret og forvaltningsret til dine kollegaer i Gældsstyrelsen.

Faglig stærk jurist med gode formidlingsevner
Vi leder efter nye kollegaer, som har en god juridisk forståelse og erfaring med sagsbehandling gerne inden for forvaltningsret og inddrivelsesret. Det er et krav, at du er uddannet cand. jur. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har rettergangserfaring, evt. uddannet advokat.

Derudover forestiller vi os, at du er serviceminded, udadvendt og kan kommunikere professionelt og klart både skriftligt og mundtligt. Da vi arbejder med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation, er det samtidig vigtigt, at du formår at etablere og fastholde en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse. Du skal kunne lide at have travlt og være indstillet på, at arbejdsdagen er uforudsigelig.

Vi klæder dig på til opgaverne
Vi klæder dig naturligvis på til opgaverne. Du bliver derfor introduceret til Gældsstyrelsen og får om nødvendigt en grundig undervisning i den gældende lovgivning mv. Introduktionen vil også give dig og din kommende enhed et rigtig godt afsæt for jeres fremtidige samarbejde.

Gældsstyrelsen tilbyder derudover:

  • gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse
  • opgaver med et stort ansvar
  • et godt juridisk fagligt og socialt miljø
  • gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse i form af bachelor- og kandidatbevis via linket ”søg jobbet” senest torsdag d. 30. maj 2019. Samtaler forventes afholdt løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Helle Gudmann på telefon 7238 8962.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest samt foretaget tjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

Vi forventer at inddrage en personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads vil være Universitetsvej 2, 4000 Roskilde.

Gældsstyrelsen
’Vi hjælper borgere og virksomheder til at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
30-05-2019
Kviknummer:
LJA-73434597
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed