Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skal vi også bygge din karrierevej? Bliv ingeniørpraktikant i Vejdirektoratets afdeling for Bygværker

Bygværker

Østjylland
Oprettet:
13-03-2018
Udløber:
15-04-2018

Vi tilbyder et 20 ugers praktikforløb med start fra august 2018, hvor du arbejder ca. 37 timer om ugen og får løn efter IDA’s vejledende satser for ingeniørpraktikanter.

Hos Vejdirektoratet arbejder du med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag. Du bliver en del af et stort hold af kompetente og vidt forskellige mennesker – med plads til at udvikle din faglighed i flere retninger.

Din arbejdsdag:
Du har interesse for anlægsprojekter og har erfaring med at arbejde med CAD software (Bentley værktøjer eller lignende).

Som praktikant tilknyttes du Bygværksafdelingen i Skanderborg, hvor du skal understøtte afdelingens brug af digitale værktøjer. Opgaverne omfatter eksempelvis problematikker omkring CAD-standarder, 3d-modellering af bygværker, lagstruktur, brug af projektweb, filudvekslingsformater, digitale processer i anlægsfasen m.v.

Du bliver involveret i arbejdet med at udvikle Vejdirektoratets egne digitale modeller af bygværker i de tidlige faser (forundersøgelser og VVM). Opgaverne skal løses i et tæt samarbejde med Vejdirektoratets bro- og vejingeniører.

Din profil:
Du er som person ikke bange for at tage fat og selvstændigt kaste dig ud i opgaverne. Du kan omsætte teorien fra dit studie til dine daglige arbejdsopgaver, og er dygtigt til at formulere dig skriftligt på dansk. Du har en nysgerrig tilgang til Vejdirektoratet som arbejdsplads og er interesseret i, hvad vi laver på vejområdet.

For at sikre god læring og positive oplevelser i din praktikperiode, vil du i det daglige have tæt sparring med erfarne kolleger. Dine nærmeste kolleger på kontoret sørger også for at introducere dig for dagligdagens arbejdsrutiner og kollegaskab.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest søndag den 15. april 2018. Vi forventer at afholde samtaler den 19. eller 20. april. Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside http://www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Højgaard Pedersen på nhp@vd.dk.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Praktisk information
Oprettet:
13-03-2018
Udløber:
15-04-2018
Kviknummer:
LJA-57634345
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ingeniør og naturvidenskab,
Bygge og anlæg
Beliggenhed