Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sikkerhedsledelse i jernbaneprojekter

Banedanmark, Amerika Plads 15

Storkøbenhavn
Oprettet:
14-09-2018
Udløber:
05-10-2018

Har du lyst til at arbejde med risikoledelse? Og trives du med at løse dine opgaver med høj grad af selvstændighed og gennem en stor kontaktflade?

Så er du måske vores nye kollega.

I sektionen Risikoledelse har vi ansvaret for at vejlede, rådgive og godkende Banedanmarks mange anlægs-og fornyelsesprojekter efter den europæiske CSM-RA metode (Common Safety Method for Risk evaluation and Assessment).

Sektionen er en del af området Kvalitet & Sikkerhed, som er en støttefunktion i Banedanmark. Vi er omkring 50 medarbejdere, som støtter områder og sektioner på tværs af organisationen inden for fagområderne ledelsessystem, hændelser & analyser, risikoledelse og trafikale regler.

Du får arbejdssted i København.

Du håndterer godkendelser i projekter i henhold til CSM Risikoledelse
I din rolle som godkender vejleder du projekterne i CSM Risikoledelse – en proces i Banedanmarks ledelsessystem.

Derudover vil dine opgaver bl.a. bestå i:

  • Sagsbehandling og kvalitetssikring af sikkerhed i relation til ændringer i jernbaneinfrastrukturen
  • Dialogmøder med projektledere og koordinatorer om sagsforløb i projekterne
  • Undervisning af Banedanmarks projektdeltagere i CSM Risikoledelse
  • Deltagelse i kurser og seminarer om sikkerhed og risikoledelse
Sans for systematik, samarbejde og formidling
Du har en akademisk baggrund eller erfaring, som bevirker, at du har sans for kvalitetssikring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektarbejdsformen, enten som projektdeltager eller projektleder.

Selvom det er en fordel, er der ingen forventning om, at du kender til eller har erfaring med CSM Risikoledelse, da der vil være en oplæringsperiode i risikostyring og CSM-RA metoden. Dog forventer vi, at du efter endt oplæring evner at omsætte CSM-RA metoden til praktisk brug og vejlede såvel projektledere som jernbaneeksperter omkring processer og krav. Vi forventer også, at du løbende bringer din erfaring i spil i forhold til udvikling og effektivisering af CSM risikoledelse i Banedanmark.

Du er i stand til hurtigt at danne og bevare overblikket over sideløbende opgaver og et komplekst fagområde. Du er teamplayer og værdsætter at indgå i et fagligt fællesskab, hvor videndeling og best practice er i højsædet. Du er udadvendt og samarbejder nemt med mange forskellige parter, både internt i organisationen og eksternt med projekter, myndigheder og assessorer.

Du kommunikerer klart på skrift og i tale. Du tager ansvar og arbejder proaktivt og systematisk. Og du bevarer det gode humør, også når det går stærkt.

Løn
Er du akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Er du kontoruddannet eller lignende, er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 3, sats 3, Hovedstad. Basislønnen udgør pt. kr. 367.322,00 årligt og kr. 30.610,17 månedligt. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Anne Storm. Send os din ansøgning og CV snarest, da vi vurderer ansøgninger løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
14-09-2018
Udløber:
05-10-2018
Kviknummer:
LJA-65514213
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland