Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceminded ledelsesstøtte til Toldkontoret

SKAT

Storkøbenhavn
Oprettet:
21-04-2017
Udløber:
04-05-2017

Motiveres du af at være en del af et fagligt stærkt team og være den, der får enderne til at nå sammen? Har du lyst til udfordrende opgaver, der støtter op om ledelsen og samtidig sikre, at hverdagen fungerer for både dem og resten af teamet? 
 
Toldafdelingen i Indsats står over for meget store udfordringer – dels implementeringen af EUs nye toldkodeks (EUTK) dels at Toldafdelingen bliver udskilt fra SKAT og bliver en selvstændig toldstyrelse. Dannelsen af en toldstyrelse er en del af den politiske beslutning om ”Nyt Skattevæsen,” som blev offentliggjort i august måned 2016. Toldkontoret arbejder med strategiske udvikling af toldopgaven – både i forhold til servicering af borgere og virksomheder – men også udvikling af kontrolstrategier med afsæt i EUs krav og forventninger. 
 
En spændende og travl hverdag i et fagligt miljø 
En væsentlig andel af kontorets opgaver er bundet op på deadlines, som i mange tilfælde betyder, at du skal kunne prioritere dine arbejdsopgaver i forhold til tidsterminerne og fortsat opretholde en høj kvalitet i sagsbehandlingen. 
 
Dine primære opgaver vil bestå af: 
 

  • Udformning af strategiske beslutningsgrundlag for videreudviklingen af toldopgaven  
  • Varetagelse af ledelsesstøtte opgaver på tværs i afdelingen for afdelingens samlede lederteam på ca. 30 ledere  
  • Understøtte afdelingens ledelsesrapporteringer, f.eks. driftsudviklingen på givne områder  
 
Du vil indgå i kontorets team af ledelsespersoner og være en del af kontorets samlede nuværende bemanding på 12 medarbejdere. 
 
Professional og fleksibel ledelsesstøtte 
Du har en relevant uddannelse og nogle års erfaring måske som projektmedarbejder/- koordinator eller personlig assistent for travle ledere. Du har høje kompetencer i kunne omsætte komplekse problemstillinger til målrettet og konkret sagsfremstilling og dermed understøtte en god og forståelig kommunikation til ledelsen i såvel SKAT som i Skatteministeriet. Det forudsættes, at du har gode sproglige og skriftlige egenskaber på såvel dansk som på engelsk. 
 
Som person har du gode samarbejdsevner, da du ofte vil indgå i tværfagligt samarbejde med både dine nærmeste kolleger og andre kolleger i SKAT. Du deler gerne ud af din viden, idet dine kolleger værdsætter faglig sparring og vidensdeling. Ligeledes skal din adfærd afspejle SKATs værdier samt have en positiv indstilling til arbejdet. Slutteligt er du god til at kommunikere med din målgruppe, så du hurtigt og effektivt får de informationer, som du har brug for i din opgaveløsning samt efterlader et professionelt indtryk af SKAT. 
 
Told – din nye arbejdsplads 
Toldafdelingen i SKAT udgøres af ca. 550 medarbejdere fordelt over hele landet. Sammen har vi ansvaret for at gennemføre kontrol og andre aktiviteter, der sikrer, at borgere og virksomheder betaler den rigtige told enkelt og effektivt.
 
Du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIG af Politiets Efterretnings Tjeneste. 
 
Ansøgning og kontakt 
Send din ansøgning inklusiv cv samt uddannelsespapirer senest den 4. maj 2017. Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Ole Morsing på tlf. 4117 5034 i hverdagene fra kl. 8-16. Vi forventer at afholde samtaler d. 17.-18. maj i uge 20, 2017. 
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er indtil videre Sluseholmen 8B, 2450 København SV. 
 
Der vil i de kommende år ske en ændret organisering af skatteforvaltningen som led i regeringens plan for ”Et nyt Skattevæsen. ”
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 

Praktisk information
Oprettet:
21-04-2017
Udløber:
04-05-2017
Kviknummer:
LJA-45535115
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen
Fyn
Psykiatrisk Center København
Storkøbenhavn
Bispebjerg Hospital
Storkøbenhavn
Bispebjerg Hospital
Storkøbenhavn