Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceassistent søges

KU - SUND - PANUM KBH N

Storkøbenhavn
Oprettet:
07-05-2019
Udløber:
20-05-2019

til Medicinsk Museion, Bredgade 62 København

Campus Service SUND søger en serviceassistent til vores afdeling for rengøring- og kantinedrift 30 timer pr. uge fordelt på alle ugens hverdage, udvalgte helligdage samt hver anden weekend.

Du skal udover at udføre rengøring bl.a. bistå med at lukke håndværkere ind, transport af rengøringsartikler samt forbrugsstoffer mv. mellem SUNDs bygninger i København.

Vi tilbyder:
Gode arbejdsforhold og en hverdag med mange spændende og forskelligartede opgaver. Vi har motionscenter, kunstforening, betalt frokostpause og frugtordning.

Jobbet er meget ansvarsfuldt og selvstændigt samt kræver, at man er pligtopfyldende, initiativrig og selv er i stand til at tilrettelægge sin arbejdsdag.

Det er væsentligt at du kan stå tidligt op om morgenen og er mødestabil.

Vi lægge vægt på at du

  • har overblik, ordenssans og rengøringserfaring.
  • har en præsentabel personlig fremtræden
  • kan læse, skrive, forstå og tale dansk samt kan forstå og tale engelsk
  • har kørekort
  • straffeattest skal vises
Løn og ansættelse
Ansættelses sker efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) og Organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mellem Finansministeriet og 3F eller fællesoverenskomst mellem Finansministeriet, OAO og Serviceforbundet.

Arbejdstiden vil være turnusplanlagt og vil ligge i tidsrummet mellem kl. 6.00 til 14.00 på hverdage samt søn.- og helligdage.

Arbejdssteder: Medicinsk Museion, Bredgade 62, 1260 København og Panum, Blegdamsvej 3b, 2200 København N.

Tiltrædelse 1. juli 2019

Yderligere oplysninger
Spørgsmål vedr. den ledige stilling kan rettes til serviceleder Inge Feigh på telefon 2048 6393 tirsdag-torsdag mellem kl. 10.00-15.00.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget) så det er os i hænde senest den 20. maj 2019.

Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
07-05-2019
Udløber:
20-05-2019
Kviknummer:
LJA-73154965
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Håndværk & service,
Rengøring
Beliggenhed