Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorrådgiver (N1) til OECD i Paris

Udenrigsministeriet

Oprettet:
02-05-2019
Udløber:
19-05-2019

Senior Economist/Private Sector Development Analyst/Adviser (N1)
OECD, Paris


Beskrivelse

Som en del af Danmarks udviklingssamarbejde med de multilaterale organisationer finansierer Udenrigsministeriet årligt et antal seniorrådgiverstillinger med fokus på de danske tematiske prioritetsområder.
I samarbejde med OECD søges en seniorrådgiver til organisationens kontor i Paris. Rådgiveren vil være tilknyttet programmet for Private-Led Sustainable Growth under Development Co-operation Directorate. Læs mere om stillingens indhold og kvalifikationskrav i organisationens stillingsbeskrivelse her.
Ansættelsesperioden er to år med mulighed for forlængelse for yderligere et år. Du ansættes på Danidas ansættelsesvilkår for rådgivere sekunderet til internationale organisationer (løntrin N1). Læs mere om de danske ansættelsesvilkår i reglementet her.Du har under ansættelsen mulighed for at søge SKAT om skattelempelse i henhold til ligningslovens § 33 A.Ansættelsessted
Paris, Frankrig

Forventet tiltrædelse
SnarestAnsøgning
Opfylder du organisationens kvalifikationskrav beskrevet i stillingsbeskrivelsen, skal du søge elektronisk nederst i opslaget på ”søg stillingen”.For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning bestå af følgende dokumenter: 1) en motivationsskrivelse på engelsk (samme motivationstekst indsættes i ansøgningsskemaets punkt 29, se pkt. 2), 2) Personal History Profile, 3) dit CV på engelsk, samt 4) samtykkeerklæring. Desuden kopi af eksamensbevis for bestået kandidatgrad.BEMÆRK, at ansøgningen først er komplet, når motivationsskrivelse, Personal History Profile, CV, samtykkeerklæring og kandidatbevis er registeret i rekrutterings­syste­met via linket "søg stillingen" nederst på siden.

Ansøgningsfrist
19. maj 2019 kl. 23.59 dansk tid
Udvælgelse af kandidater til interview
Organisationen inddrages i screeningprocessen, og kandidater, der udvælges til interview, modtager besked herom pr. e-mail i løbet af juni. Alle andre ansøgere modtager samtidig et afslag pr. e-mail. Interview til stillingen forventes gennemført sidst i juni.

Kontakt
Send en mail til multijob@um.dk, såfremt du har spørgsmål, der ikke fremgår af organisationens stillingsbeskrivelse eller reglementet for sekunderede rådgivere.Søger du via Job-i-Staten, eller virker linkene ikke, henvises til Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk.


Praktisk information
Oprettet:
02-05-2019
Udløber:
19-05-2019
Kviknummer:
LJA-73014240
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed