Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Enterprisearkitekter til opbygning af fremtidens skatteforvaltning

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Storkøbenhavn
Oprettet:
23-04-2019
Udløber:
15-05-2019

Har du evnen til at favne komplekse problemstillinger og metode og omsætte dette til hensigtsmæssige løsninger? Vil du være ansvarlig for at sikre overensstemmelse mellem forretningsmæssige, informationsmæssige, systemarkitektoniske og tekniske arkitekturkrav på tværs af skatteforvaltningens systemområder?

Du bliver en del af kontoret Enterprisearkitektur og Strategi, som er forankret under It-udvikling i Udviklings og Forenklingsstyrelsen (UFST). Kontoret udarbejder bl.a. arkitekturrammer, der sikrer en sammenhængende arkitektur for skatteforvaltningen i samspillet mellem forretningsmæssige funktioner, eksisterende systemer, systemer i udvikling og koblingen til skatteforvaltningens dataplatform. Vi kvalitetssikrer projekternes arkitekturbeslutninger og sikrer vedligehold af skatteforvaltningens samlede overblik over kapabilitets-, system- og datalandskab. Vi giver ledelsesstøtte ved at synliggøre tværgående og langsigtede effekter for forretningsmål, risikoniveau, budgetter og teknisk gæld, når der skal træffes beslutning om at gennemføre projekter og programmer.

Om jobbet
Du arbejder i spændingsfeltet mellem it, forretning og strategi og arbejder proaktivt med en horisont, der løbende rækker 5-15 år ud i fremtiden. Du deltager i de strategiske initiativer til udførelsen af transformationen af skatteforvaltningens it-portefølje – måske Danmarkshistoriens største samlede it-transformation.

Du kommer bl.a. til at arbejde med at:

  • Udarbejde arkitekturmodeller som understøtter forretningsstrategier og -mål
  • Udvikle og opbygge metodeapparatet (processer, værktøjer m.m.) for arkitekturområdet
  • Udarbejde og implementere it forretningsvisioner og roadmaps
  • Fastlægge og formidle arkitekturmetoder

Som enterprisearkitekt arbejder du på tværs af forretnings-, informations-, applikations- og teknisk arkitektur. Du arbejder strategisk og langsigtet ud fra de forretningsmæssige behov, og du arbejder konkret ifm. starten af nye projekter/programmer for at sikre, at de bedst muligt realiserer de strategiske mål.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse. Derudover har du flere års erfaring med it-arkitektur, måske fra en lignende stilling som f.eks. strategisk og tværgående Enterprisearkitekt i en større kompleks organisation, privat eller offentlig, eller du har haft en lignende rolle i et konsulenthus.

Du besidder en kombination af it-, forretnings- og organisationsforståelse, og du formår at omsætte disse behov til strategiske arkitekturtiltag. Du har forståelse for, hvordan it skaber værdi for forretningen.

Som person er du god til at formulere visionære løsninger, som du evner at omsætte til programmer, projekter eller løsningsforslag. Du forstår de ydre rammers begrænsninger på teknologiske løsninger og ved at økonomi og teknologi går hånd i hånd.

Derudover forventer vi, at du har:

  • Gode analytiske evner
  • Gode samarbejds- og formidlingsevner, på både forretnings-, it- og på direktionsniveau
  • Bred viden om arkitekturmetoder og praktisk anvendelse heraf i forhold til organisationens behov, modenhedsniveau og kontekst
  • Erfaring og forståelse for projektledelse og metoder

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning samt CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” senest den 15. maj 2019. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enterprisearkitekt Simon Elbæk Munk på telefon 72 38 98 01. Vi forventer at benytte personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen. Vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse snarest muligt.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der er mulighed for at forhandle individuelt tillæg. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Du blive ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
23-04-2019
Udløber:
15-05-2019
Kviknummer:
LJA-72748682
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed