Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sediment Petrograf

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-10-2018
Udløber:
24-10-2018


DTU Byg søger en struktureret og fleksibel medarbejder med uddannelse og erfaring inden for optisk mikroskopi af sedimentære bjergarter. Ansættelsen omfatter 3 t/ugen.

Du bliver ansat i Sektionen for Geoteknik og geologi som består af 22 medarbejdere fordelt på 16 videnskabelige medarbejdere og 6 ph.d.-studerende.

Undersøgelse af sedimentære bjergarter

Arbejdet omfatter petrografisk analyse af sedimentære bjergarter - både forskningsmæssigt og undervisningsmæssigt. Desuden omfatter arbejdet instruktion af studerende, der skal udføre optisk mikroskopi.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.

  • deltagelse i forsknings-, uddannelses-, innovations- og myndighedsbetjeningsopgaver
  • sedimentpetrografi

Din baggrund

Vi forventer, at du har uddannelsesmæssig baggrund på kandidat- eller bachelorniveau. Erfaring inden for følgende områder er en fordel:
  • sedimentologi
  • sedimentpetrografi
  • mikroskopering

Som person er du
  • struktureret og god til at prioritere samt at få afsluttet dine arbejdsopgaver
  • god til at arbejde selvstændigt og samtidig god til at indgå i samarbejde
  • fleksibel og har en positiv indstilling

Du vil blive en del af en engageret gruppe, hvor faglige kompetencer værdsættes. Du får en bred kontaktflade, både internt og eksternt, og vi forventer derfor, at du er serviceminded og god til at samarbejde. Da vi har en uformel og rar arbejdsatmosfære er du gerne udadvendt og har en god portion humor.

Hvad tilbyder vi dig

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor folk brænder for at skabe succes for instituttet i alle led. Du vil have stor indflydelse på planlægningen og løsningen af egne opgaver. Vi har flekstid og lægger vægt på gensidig fleksibilitet. Der er gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling, og vi vægter videndeling.

På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst for Akademikere i staten.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og bemærk, at der er tale om en stilling på kun 3 timers arbejde om ugen.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest 24. oktober 2018. Åbn linket "ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte professor Ida Lykke Fabricius på ilfa@byg.dtu.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Praktisk information
Oprettet:
11-10-2018
Udløber:
24-10-2018
Kviknummer:
LJA-66517191
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed