Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rybners søger controller med passion for tal og digitale løsninger

Rybners

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
27-05-2019
Udløber:
16-06-2019

Som controller hos Rybners får du mulighed for at understøtte udviklingen af fremtidens uddannelser på en skole med en mangfoldighed af kulturer og faglige miljøer. 

Rybners har et af landets bredeste udbud af ungdoms- og efteruddannelser og er generelt optaget af kompetenceudvikling - også blandt medarbejderne. På Rybners mødes du både af et miljø med høj grad af medarbejderindflydelse gennem processer og udviklingsinitiativer og af en tillidsbaseret ledelsesstil, hvor der er rig mulighed for karrieremæssig udvikling og sparring. 

Økonomi- og lønafdelingen på Rybners består af i alt 18 medarbejdere og er organiseret i 3 teams. Controllerfunktionen er organiseret i budget- og regnskabsteamet. Skolen varetager også økonomi- og lønadministration for Erhvervsakademi SydVest i Esbjerg samt for Niels Brock i København. 

Det økonomiske ansvar på Rybners er decentralt placeret, men budget- og regnskabsteamet spiller en afgørende rolle i den økonomiske styring. Ved at understøtte og udfordre de enkelte uddannelsesafdelingers udvikling og sikre, at beslutninger træffes på databaseret grundlag, bidrager controlleren til at sikre en fremtidig rentabilitet for alle skolens uddannelser. 

Du skal sammen med 3 kompetente kolleger i budget- og regnskabsteamet analysere, fortolke og formidle den finansielle performance i samarbejde med skolens direktion, afdelinger og teams. Du får en række faste samarbejdspartnere på nogle af skolens mange uddannelser, og med afsæt i skolens rammer og procedurer skal du sikre en relevant, konstruktiv og rettidig sparring med de enkelte områder. Du deltager, sammen med de budgetansvarlige, i budgetseminar og bidrager til den strategiske udvikling af de enkelte uddannelsesområder. 

Næste skridt i udvikling af controllerfunktionen bliver at udbygge de økonomiske analyser, præsentationer og ledelsesrapportering med afsæt i moderne it-baserede løsninger. Et område, hvor den nye controller forventes at bidrage med vigtig viden og erfaring. 

Det forventes, at du

  • har en akademisk uddannelse inden for området - gerne kombineret med relevant erhvervserfaring.
  • har flair for tal og ikke mindst for digitale løsninger, der kan understøtte og udvikle opgaveløsningen.  
  • selvstændigt kan varetage den relevante sparring med uddannelsesområderne og skolens øverste ledelse, herunder kan varetage udarbejdelse af økonomiske analysemodeller.
  • selvstændigt kan varetage udarbejdelse af perioderegnskab, likviditetsbudgetter og ledelsesinformation.
  • kan arbejde projekt- og procesorienteret med en række udviklingsopgaver med økonomi og KPI’er i centrum.
  • er åben og en god relationsskaber, der kan begå sig på alle niveauer i en stor organisation og som kan opbygge et konstruktivt samarbejde med de forskellige uddannelsesafdelinger og øvrige kolleger på skolen.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen bliver fastlagt efter principperne i Ny Løn.

Ansættelsen er betinget af, at der senest ved ansættelsen foreligger en tilfredsstillende straffeattest og en blank børneattester. 

Økonomifunktionen tilbyder gode, fleksible arbejdsforhold, hvor et godt arbejdsmiljø er i højsædet. I hverdagen bidrager vi alle til en god stemning - præget af humor og ærlighed.

Ansøgning

Hvis du synes at jobbet lyder spændende, og passer ovennævnte kvalifikationer på dig, kan du søge den ledige stilling ved at klikke på "SØG JOBBET".

På Rybners vil vi gerne modtage ansøgninger elektronisk via vores rekrutteringssystem, da vi ønsker at sikre den bedst mulige og mest effektive behandling af ansøgerne.

Når du har sendt din ansøgning modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på at denne e-mail og senere e-mails fra Rybners kan være modtaget i din mappe "uønsket post".

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansættelsessamtaler gennemføres tirsdag den 25. juni 2019.

På Rybners udbydes attraktive uddannelser, der udfordrer eleverne, så de bliver så dygtige som de kan.

Vi tror på, at høj faglighed og stort engagement er afgørende for elevernes læring, og arbejder for dette gennem særligt fokus på kompetente og motiverede medarbejdere og tæt samarbejde og dialog med elever, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

 

Praktisk information
Oprettet:
27-05-2019
Udløber:
16-06-2019
Kviknummer:
LJA-73637140
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Økonomi
Beliggenhed