Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regionslæge, Diskobugten, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
08-04-2019
Udløber:
21-04-2019

Regionslæge til Diskobugten

Brænder du for at bruge dine faglige kompetencer på både større og mindre sygehuse?

Så tilbyder vi lige nu en interessant stilling, hvor der både er mulighed for ansættelse på Regionssygehuset i Aassiat og udstationering på vores mindre sundhedscentre i Qeqertarsuaq og Qasigiannguit. Her venter spændende udfordringer og oplevelser som både styrker din faglige og menneskelige kompetencer.

På sygehuset i Aasiaat er vi fem læger som kommunikerer og samarbejder dagligt. Her er du altså tæt på dine kollegaer med gode muligheder for lægefaglig sparring. På sundhedscentrene vil du være ene læge, men indgå i et velfungerende og tæt samarbejde med det øvrige sundhedspersonale. Ligeledes har du altid mulighed for sparring med dine lægekollegaer via telefon, ligesom kritiske patienter vil blive transporteret til Aasiaat.

Jobbet

  • Du arbejder primært med almen medicin i ambulatoriet – her er adgang til laboratorium og røntgen
  • Du kan forvente indlæggelse og behandling af infektionsmedicinske og psykiske patienter
  • Småkirurgiske (gynækologiske) indgreb (udskrabning og biopsi), men vi forventer ikke, at du har kirurgiske kompetencer
  • Der foregår ikke fødsler i Qeqertarsuaq

Kvalifikationer

  • Fagligt dygtig indenfor almen medicin eller et andet bredt speciale
  • Gerne nogle års erfaring
  • Kendskab til Grønland er en fordel, men intet krav

Hvem er du?

  • Pragmatisk og struktureret i din opgaveløsning
  • Samarbejdende og gode kommunikative evner
  • Fleksibel, engageret og handlekraftig

Hvem er vi?

Respekt, tillid, omsorg og faglighed er Sundhedsvæsenets fælles værdier. Du bliver del af et lille sundhedscenter med dygtige og passionerede kollegaer, som har fokus på det gode patientforløb og får ting til at lykkedes. Du vil få et godt samarbejde med det lokale personale samt sparring med dine lægekollegaer i Region Disko.

Region Disko

Aasiaat er den største by i region Disko med ca. 3100 indbyggere. Herudover er byerne Qasigiannguit med ca. 1200 indbyggere og Qeqertarsuaq med ca. 850 indbyggere samt et antal bygder. Om sommeren vil du opleve midnatssolen, ligesom du kan vandre, se hvaler, isbjerge og fiske. I vintermånederne kan du opleve nordlyset, køre hundeslæde, og vandre i det snefyldte landskab.

Tiltrædelse: 15. juli 2019 eller efter aftale.

Vi tilbyder både stillingen som fastansættelse eller vikariat af minimum tre måneders varighed. Ved et vikariat af f.eks. tre måneder forestiller vi os, at du f.eks. er to måneder i Aasiaat og den tredje måned i Qasigiannguit eller Qeqertarsuaq.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelses er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket ”SØG JOBBET”:

http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201903125 

Ansøgningsfrist: 21. april 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende regionslæge Niels Steen på tlf. (+299) 58 27 25 eller på e-mail: NIST@PEQQIK.GL.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Jeanette Bjørnestad på tlf. +299 34 43 82 eller på e-mail: JELB@PEQQIK.GL. 
 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Praktisk information
Oprettet:
08-04-2019
Udløber:
21-04-2019
Kviknummer:
LJA-72351826
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed