Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder med byggeteknisk baggrund søges til spændende projekter på DTU

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-10-2017
Udløber:
05-11-2017

Campus Service (CAS) på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), søger projektledere, der ønsker at tage del i den fortsatte udvikling og tilpasning af DTU's campusser, bygninger og infrastruktur. Vi tilstræber os på at skabe et levende campusmiljø til glæde for forskere, undervisere og studerende, og i sidste ende til gavn for samfundet.


Som projektleder i CAS får man ansvaret for at gennemføre forskelligartede projekter i tæt samarbejde med dygtige kolleger, eksterne ingeniør- og arkitektrådgivere. Mange af CAS' projekter er tværfaglige, og vi har fokus på at udvikle de bedste løsninger, og at udfordre og forbedre de bestående overbevisninger og samarbejdsformer.


Projektleder med lyst til udvikling i samarbejde med inspirerende kolleger

Du vil få et selvstændigt ansvar for bl.a. modernisering- eller ombygningsprojekter. Du vil arbejde tæt sammen med CAS specialister inden for drift, økonomi og jura, og du vil være involveret i projekterne fra idé til aflevering. Du vil komme til at arbejde meget sammen med DTU's driftsorganisation, entreprenører, ingeniører og din linjeledelse samt andre projektledere i CAS.


Du vil komme til at have en hverdag med mangeartede relationer på kryds og tværs i organisationerne og med høj kompleksitet i dine projekter. Du vil veksle mellem projekter, hvor du har ansvaret for ledelse af de indledende afklaringsprocessor med involvering af interessenterne til en egentlig projektledelse af byggesager.


Fagligt forestiller vi os at du har:

• en byggeteknisk baggrund som fx ingeniør, konstruktør eller tilsvarende

• et solidt, velfunderet og eventuelt veldokumenteret kendskab til projektledelse

• viden og erfaring i rollen som bygherre eller som bygherrerådgiverPersonligt forventer vi, at du:

• arbejder selvstændigt og brænder for at dygtiggøre dig selv, dine arbejdsmetoder og din arbejdsplads

• trives med at have en bred kontaktflade til brugere, driftsteknikere, rådgivere og entreprenører

• er holdspiller og trives i et miljø med stor dynamik og mange interessenter

• har gennemslagskraft, arbejder analytisk og struktureretVi tilbyder et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Vi tilbyder en arbejdsplads med en humoristisk og uformel omgangstone i en flad struktur. Vi sætter vores projektlederes personlige udvikling højt og forsøger at skabe variation i de daglige opgaver og skabe en samhørighed, der giver en god fælles arbejdsplads.


Vi sidder i nye åbne kontorlokaler sammen med mange kolleger i Campus Services. Arbejdstiden er 37 timer med flextid pr. uge inklusiv frokost.


Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i en fast stilling. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til AC-overenskomsten eller COII/LC/OC-fællesoverenskomsten og organisationsaftale eller anden relevant overenskomst. Der er mulighed for forhandling af et tillæg efter kvalifikationer.


Dit arbejdssted bliver DTU Lyngby Campus


Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest mandag d. 5. november 2017.


Åbn linket "ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. Vi vil afholde samtaler løbende.


Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Murphy på tlf. 2024 1383.


Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres


Med ca. 200 ansatte er Campus Service den største af DTU's 8 teknisk administrative koncernstabe. Campus Service har til formål at udvikle, drive og vedligeholde DTU's bygningsmasse, arealer og faciliteter, samt varetage indvendig vedligehold og tilsyn med de derudover lejede DTU arealer og faciliteter.

Målet for Campus Services virksomhed er, at DTU's bygninger, omgivelser og faciliteter er attraktive for de ansatte og studerende, men også at andre borgere, virksomheder og lokalsamfund anser DTU og DTU's faciliteter som et aktiv, man meget gerne benytter og samarbejder med.DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.600 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Praktisk information
Oprettet:
12-10-2017
Udløber:
05-11-2017
Kviknummer:
LJA-50102457
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Bygge og anlæg
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til: