Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Procesrevisor (genopslag)

Landbrugsstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
01-05-2019
Udløber:
26-05-2019

Har du lyst til at arbejde med procesorienteret revision? Og vil du have et afvekslende job, hvor du kombinerer revision af processer med besøg hos kunderne? Så er du måske vores nye kollega i Revision.

Revisionsbesøg, forhandlinger i EU-regi og analyser
Du bliver en del af et team af engagerede kolleger, der arbejder med revision af tilskudsordninger, der er baseret på, at ansøger har et landbrugsareal. Dine arbejdsopgaver er bl.a.:
gennemgå og vurdere forretningsgange og interne kontroller, herunder IT-kontroller og IT baserede brugersystemer
revisionsbesøg hos udvalgte støttemodtagere
udarbejde rapporter og ad hoc-analyser til ledelsen
rådgive om revisions-, regnskabsmæssige og kontrolrelaterede forhold, bl.a. i forbindelse med indførelse af nye forretningsgange, IT-systemer etc.
videreudvikling af interne udviklingsprogrammer, primært revisionsmetoder
deltagelse i møder i EU-regi om revisions spørgsmål

Du får muligheder for at præge opgavens indhold, organisering og arbejde i en udviklingsorienteret styrelse, hvor din indsats er med til at gøre en forskel. Samtidig er du indstillet på rejseaktivitet i mindre omfang i forbindelse med kundebesøg og møder i EU-regi.

Erfaren cand.merc.aud. eller naturvidenskabelig baggrund
Du er cand.merc.aud. eller har en naturvidenskabelig videregående uddannelse. Du har erfaring fra revision eller controlling og et ønske om at arbejde med intern revision. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en statslig institution eller landbrugssektoren, men ikke nødvendigt, da vi sørger for onboarding og introduktion til dine arbejdsopgaver.

Vi lægger vægt på, at du arbejder struktureret, har en analytisk tilgang til revision af processer, kan se fordelen i samarbejde, har lyst til udvikling og er i stand til at kommunikere resultaterne af revisionen på en klar måde, så styrelsen får gavn af vores indsats.

Intern revision - vi bidrager til robuste interne kontrolsystemer og der bliver lyttet til os
Landbrugsstyrelsens interne revision består af 10 medarbejdere, der foretager system- og forvaltningsrevision af styrelsens tilskudsadministration og kontrolaktiviteter. Landbrugsstyrelsen udbetaler hvert år ca. 7 mia i støtte- og udviklingsaktiviteter fra EU. Vi har derfor høje revisionskrav og samarbejder med styrelsens eksterne revisor i forbindelse med aflæggelse af regnskab for disse EU-midler.

Vi ser os selv som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer og udviklingsmuligheder. Både når det kommer til dine arbejdsopgaver, dit fagområde, mængden af ansvar og ny viden. Vi investerer hvert år i efteruddannelse og kurser, udviklingssamtaler og god ledelse. Vi er en familievenlig arbejdsplads, hvor vi prioriterer fleksibilitet i arbejdstiden og nyder godt af motionsrum, sund kantine, frugtordning, m.v.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Miljø-
og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen i Nyropsgade i København.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte revisionschef Vibeke Højmark på tlf. +45 25238338.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest 26. maj 2019.

Praktisk information
Oprettet:
01-05-2019
Udløber:
26-05-2019
Kviknummer:
LJA-72965882
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed