Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikkoordinator og studievejleder

UC Syddanmark, Esbjerg

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
04-06-2019

Er du god til at kommunikere og skabe netværk og har du lyst til at være med til at styrke samarbejdet mellem uddannelse og praksis? Har du lyst til at hjælpe studerende med at forstå og takle de udfordringer og muligheder, de står overfor i deres uddannelsesforløb? Så kan du være vores nye kollega.

Vi mangler en praktikkoordinator på administrationsbacheloruddannelsen og skatteuddannelsen samt studievejleder på administrationsbacheloruddannelsen på Campus Esbjerg.

Jobindhold
Som praktikkoordinator på administrationsbachelor- og skatteuddannelsen indgår du aftaler med praktiksteder og sikrer et relevant udbud af praktiksteder, så de studerende kan udvikle deres kompetencer i praksis.

Du forbereder de studerende og praktikstederne til praktikken gennem information, vejledning og dialog. Du vedligeholder uddannelsens praktikhåndbog og samarbejder med studieadministrationen omkring praktikfordeling og praktikportal og med underviserne omkring praktikvejledning.

Du arrangerer praktikindkald og evaluerer praktikforløbet.

Som praktikkoordinator får du et unikt indblik i de studerende og den praksis, som de er i gang med at uddanne sig til. Du vil derfor også blive involveret i andre samarbejder og projekter vedrørende både studerende og praksis.

Som studievejleder på administrationsbacheloruddannelsen er du med til at støtte op om de studerendes uddannelsesforløb og studiemiljø i samarbejde med uddannelsens undervisere. Du gennemfører vejledningssamtaler med kommende og nuværende studerende. Det kan f.eks. være vejledning i forhold til den studerendes karriere og muligheder for støtte i uddannelsen. Vejledningen kan både være individuel eller i grupper. Du støtter underviserne og de studerende i deres arbejde med at skabe et godt studiemiljø og har ansvaret for uddannelsens tutorkorps. Du deltager i åbent hus-arrangementer, brobygning og andre rekrutteringstiltag.

Dine kompetencer
Jobbet er udfordrende og varieret, og får et betydeligt selvstændigt ansvar. Vi søger derfor først og fremmest en person, som kender sig selv, sin faglighed og sine grænser og som kan indgå i samarbejde med mange forskellige mennesker.

Vi forventer at du

  • er god til at planlægge og koordinere arbejdsopgaver
  • er god til at formidle og kommunikere præcist
  • har interesse for andre mennesker, er god til at lytte og til at sætte dig i andres sted
  • har evner for at hjælpe andre med at se og forstå deres handlemuligheder, samt konsekvenserne af deres valg

Du har en uddannelse som professionsbachelor i offentlig administration med fokus på vejledning eller en anden relevant uddannelse. Du skal være indstillet på at efteruddanne dig. Du skal have kørekort.

Ansættelse
Stillingen forventes besat fra den 1. august eller snarest derefter. Stillingen refererer til studielederen for de to uddannelser.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Arbejdssted:
Campus Esbjerg. Du skal være indstillet på at køre rundt i hele optageområdet.

Ansøgningsfrist
Send os din ansøgning via linket, så vi har den senest den 4. juni 2019, klokken 23:59.

Du finder også stillingen på www.ucsyd.dk/stillinger.

Vi gennemfører samtaler den 17. juni 2019 fra kl. 8.00

Information
Administrationsbacheloruddannelsen udbydes på Campus Esbjerg og Campus Haderslev. Skatteuddannelsen udbydes på Campus Haderslev.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konstitueret studieleder, Margrethe Cæsar Bjerg, mcbj@ucsyd.dk, tlf. 72662926.

Om os
UC SYD uddanner lige nu ca. 6.300 studerende til professionsbachelorer. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller lyddesigner. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 700 ansatte på fire campusser i Syd- og Sønderjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.

Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
04-06-2019
Kviknummer:
LJA-73334922
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Human Resources
Beliggenhed