Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personalejurist til Banedanmark

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
20-05-2019
Udløber:
10-06-2019

Vil du bruge din juridiske viden og folde dig ud? Har du godt styr på personalejura og kollektiv arbejdsret? Og er du god til at omsætte det til en praktisk virkelighed? Hvis du også kan drive proces- og udviklingsopgaver med juridisk indhold, så læs videre her!

En centralt placeret stilling med store udfoldelsesmuligheder
I Banedanmark står vi lige nu og mangler en personalejurist til individuel og kollektiv arbejdsret. Det er en centralt placeret stilling, hvor du vil få rig mulighed for at udfolde dig fagligt. Du vil komme tæt på mange beslutninger, og dine synspunkter og viden vil få plads og blive vægtet.

Du skal have lyst til at bruge dine juridiske kompetencer i en stor og spændende organisation, som er i fuld gang med en stor transformationsproces i retning af ’Fremtidens Jernbane’. Du får mulighed for at prøve det hele og undgå at blive for specialiseret. Du bliver en del af et juristteam på fire, der sparrer og deler deres viden om, hvad der sker ude i organisationen.

Dine arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver omfatter konkrete sager lige fra rådgivning til tjenstlige samtaler og afskedigelser. Samtidig har vi en del lokalaftaler, som løbende skal gennemses og fornys, samt to delegationsoverenskomster, som vi forhandler med de faglige organisationer og tillidsrepræsentanter, både ved indgåelse af lokalaftaler og ved behandling af personsager.

Banedanmark har medarbejdere, som arbejder henover alle døgnets timer. Derfor fylder spørgsmål om arbejdstidsregler, flekstid og rådighedsvagter en del, ligesom vi hjælper organisationen med at fortolke lov- og aftalestof, f.eks. arbejdstids- eller hviletidsregler.

Du kommer i tæt dialog med vores ledere på daglig basis, og her er det vigtigt, at du ikke kun servicerer, men i høj grad rådgiver. Det er dig, der er den juridiske stemme i de opgaver, du får, uanset om det gælder personsager, større og mindre forhandlingsopgaver eller generel rådgivning om personalejuridiske forhold og regler.

Kan du udvikle og effektivisere arbejdsgange og processer?
Vi har fokus på, hvordan vi kan udvikle og effektivisere vores arbejdsgange og processer, og dermed bidrage til mere forretningsorienteret administration. En anden vigtig del af dit job i Banedanmark vil derfor være at deltage i denne type af udviklingsprojekter, hvor du vil skulle anvende din juridiske- og organisatoriske viden til at være med til at drive processerne og forbedre vores compliance. Du skal derfor have lyst til at arbejde i zonen mellem jura og forretning. Det kræver, at du tænker i helheder, og kan understøtte analyser eksempelvis på løn- og arbejdstidsområderne.

Erfaring fra det offentlige og fokus på forretningsbehov
Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur., og du har god erfaring med personaleområdet inden for det offentlige, herunder erfaring med kollektiv arbejdsret og arbejdstidsområdet. Du er funderet i juraen, men tænker også ud over den. Du er mulighedsøgende og har blik for de gode, helhedsorienterede løsninger, samtidig med at du holder dig inden for de overordnede rammer.

Du skal turde udfordre og holde fast i HR’s holdning, og det er vigtigt, at du balancerer empati og tålmodighed. Herudover skal du have evnen til at skære igennem og tage aktiv del også i de disciplinære medarbejdersamtaler.

Løn
Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte sektionschef Hanne Møller. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
20-05-2019
Udløber:
10-06-2019
Kviknummer:
LJA-73436821
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed