Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til Medicinsk Afdeling, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
19-02-2019
Udløber:
15-03-2019

Overlæge til Medicinsk Afdeling, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk

Kan du bidrage til den positive udvikling og sikre patientforløb af høj kvalitet?

Så får du en spændende stilling i en dynamisk og kompleks afdeling. Her er rigtig gode udviklingsmuligheder, da du vil få praktisk erfaring med patienten i centrum, men samtidig prioriteres faglig kvalitet og uddannelse også højt. Vi har fokus på sparring og du vil indgå et tæt samarbejde med dygtige kollegaer i afdelingen samt specialisterne på Rigshospitalet.

Arbejdsopgaver

Du vil blive en del af en fagligt dygtig gruppe af læger med meget forskellige interesser og erfaringer. Det medicinske arbejdsområde er meget bredt, spændende og udfordrende. Stort set alle typer af medicinske lidelser findes, herunder også sygdomme, som sjældent ses andre steder. Vi modtager patienter fra hele Grønland og regelmæssigt er vores læger med på patienttransport, hvor kritisk syge patienter skal transporteres fra regionssygehusene på kysten til Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Du vil opleve lægekunsten på en anden måde, end det du kender fra danske forhold.

Du vil hurtigt få et stort ansvar, men du vil aldrig være alene, da vi har god kollegial holdånd i afdelingen og med specialister på Rigshospitalet, der kun er et telefonopkald væk hele døgnet rundt.

I hverdagen skal du i samarbejde med dine kollegaer gå stuegang på sengeafsnittene, det intermediære afsnit og Patienthotellet og du vil være i ambulatoriet. Der foretages årlige specialistrejser til de 16 lægebetjente sygehuse i resten af Grønland og du skal som medicinsk overlæge også stå til rådighed med råd og vejledning for lægerne på kystsygehusene. Overlæger på Medicinsk afdeling går i 6-skiftet døgnvagter, som betjener både Dronning Ingrids Hospital og resten af Grønland.

Kvalifikationer

  • Dansk speciallægeautorisation i et af de intern medicinske specialer
  • Solid faglig erfaring
  • Kendskab til Cosmic, D4, Infinit og BCC Lab er en fordel

Hvem er du?

  • God logistisk sans og overblik
  • Fleksibel og åbensindet arbejdstilgang
  • Kan strukturere og planlægge – både din arbejdsdag og det gode patientforløb
  • Nærværende og gode kommunikative evner

Hvem er vi?

Du vil møde engagerede og fagligt kompetente kollegaer, som er meget bevidste om gode samarbejdsrelationer og tværfaglighed. Vi har en kultur præget af tillid, respekt faglighed og omsorg, hvilket er afgørende for vores hverdag og patientbehandling.

Medicinsk Område har ambulatorium, dagafsnit og 38 sengepladser fordelt på to sengeafsnit med integreret børneafsnit med otte pladser samt et intermediær afsnit med seks pladser for monitorering af patienter med hjertesygdomme og andre akutte sygdomme. Herudover ses komplekse patienter fra hele Grønland på Patienthotellet. I dag omfatter Medicinsk Område også Røntgenafdelingen, Laboratorie samt Terapiafsnit med diætist, ergo- og fysioterapi.

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om sommeren oplever du midnatssol, mens fiskeri, hvalsafari og vandreture er populært. I vintermånederne er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend og alpin ski.

Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale.

Vi tilbyder både stillingen som fastansættelse eller vikariat. Ved fastansættelse ydes et attraktivt månedligt rekrutterings- og fastholdelsestillæg på 3.000 kr. efter gældende overenskomst.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst ved tiltrædelsestidspunktet. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansøgning

Du bedes udfylde og medsende skema til faglig bedømmelse. Skemaet findes her:

 http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

(Læger – Skema til faglig bedømmelse).

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket ”SØG JOBBET”:

http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201902070 ;

Ansøgningsfrist: 15. marts 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende overlæge Uka Wilhjelm Geisler på tlf. (+299) 34 47 31 eller på e-mail: UWG@PEQQIK.GL.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Marie Louise Chemnitz Egede på e-mail: MLCE@PEQQIK.GL. 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Praktisk information
Oprettet:
19-02-2019
Udløber:
15-03-2019
Kviknummer:
LJA-70839756
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed