Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ny administrationschef på Den Danske Scenekunstskole (genopslag)

Den Danske Scenekunstskole

Storkøbenhavn
Oprettet:
06-05-2019
Udløber:
03-06-2019

Den Danske Scenekunstskole søger ny administrationschef fra 1. august 2019.

Motiveres du af en travl hverdag med fokus på ledelse af personale og komplekse administrative processer? Kan du stå i spidsen for en god uddannelsesadministration og en professionel økonomistyring? Hos Den Danske Scenekunstskole søger vi en administrationschef, som skal samle skolens administrative medarbejdere om de fælles opgaver og styrke uddannelsernes økonomiske grundlag.

Den Danske Scenekunstskole er en kunstnerisk højere videregående uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Den Danske Scenekunstskoles mission er at bidrage til et levende kunst- og kulturliv gennem undervisning og kunstnerisk udviklingsvirksomhed, der lever op til internationale standarder for kvalitet på kunstneriske uddannelsesinstitutioner. Scenekunstskolen skal uddanne toneangivende scenekunstnere, udbyde relevant efter- og videreuddannelse for scenekunstens professionelle og udøvekunstnerisk udviklingsvirksomhed på højeste internationale niveau. Som Danmarks samlede uddannelsesinstitution for scenekunst arbejder Den Danske Scenekunstskole for at styrke kunstens og kulturens betydning for samfundet.

Administrationschefen refererer til rektor og udgør sammen med rektor, prorektor og to uddannelsesledere den samlede ledelse for Scenekunstskolen. Administrationschefen har det overordnede ansvar for Scenekunstskolens administration, som samlet set tæller godt 30 medarbejdere fordelt på fem afdelinger i København, Odsherred, Odense, Fredericia og Aarhus.

Administrationschefens hovedopgaver
Overordnet set skal administrationschefen sikre en fortsat effektiv og kvalificeret administration, der understøtter skolens mission, herunder:

 • Understøtte udviklingen og effektivisering af skolens administrative processer
 • Sikre en god sammenhæng mellem administrative opgaver og personaleressourcer
 • Løbende bevare overblikket over skolens økonomiske råderum
 • Samarbejde med rektor og uddannelsesledere om såvel den daglige ledelse som Scenekunstskolens strategi og organisationsudvikling
 • Sikre et godt arbejdsmiljø
 • Sikre udvikling af Scenekunstskolens ledelsesinformation
 • Rapportere til og varetage kontakten med offentlige myndigheder
 • Indgå i relevante netværk
 • Indgå aftaler m.m.
 • Lede bygningsadministration og IT

En central opgave i de kommende år bliver at sikre udarbejdelse af langsigtede prognoser for skolens økonomi og i den forbindelse samle administrationen og styrke den fælles drift af skolens opgaveområder (uddannelse, efter- og videreuddannelse, kunstnerisk udviklingsvirksomhed, kunst og kulturinstitution).


Kvalifikationer og kompetencer
Vi forventer at du har en relevant uddannelsesbaggrund samt dokumenteret ledelseserfaring, herunder erfaring med økonomistyring på et strategisk niveau samt organisations- og medarbejderudvikling. Herudover vil der blive lagt vægt på dybdegående erfaring med

 • Planlægning og organisationsudvikling på et strategisk niveau
 • Statens budget- og bevillingsregler
 • Budgetlægning
 • Personaleledelse
 • Statens løn- og personalemæssige rammer
 • Administration af højere videregående uddannelser
 • Bygningsdrift

Endvidere forventes du at have personlig gennemslagskraft, samt være inkluderende og løsningsorienteret og at du i kraft af dine sociale og kommunikative kompetencer kan skabe samling blandt medarbejderne i en periode, hvor skolen gennemgår mange forandringsprocesser. Gode samarbejdsevner, analytiske evner, og evnen til at motivere og engagere ledere og medarbejdere er nødvendige kompetencer. Endelig skal du trives med at lede mange forskellige typer af administrative medarbejdere og med at indgå i et tæt samarbejde med det kunstneriske og pædagogiske personale.

Yderligere information
Yderligere information om Scenekunstskolen kan findes på vores hjemmeside https://ddsks.dk

Det forventes, at ansøgeren har læst den seneste årsrapport og skolens rammeaftale, såfremt, at ansøgeren er blevet indkaldt til samtale.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Mads Thygesen e-mail: math@scenekunstskolen.dk, telefon 4172 2020.

Ansættelsesvilkår
Indplacering og aflønning i stillingen sker som chefkonsulent på overenskomstvilkår. Yderligere tillæg forhandles særskilt. Stillingen ønskes besat på åremål i 6 år.

Tjenestested er i København. Stillingen fordrer en del rejseaktivitet, da man som administrationschef har overordnet og koordinerende ledelse af de teknisk-administrative funktioner på de øvrige afdelinger.

Ansøgning
Stillingen kan alene søges via vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: https://ddsks.dk/da/ledige-stillinger.

Ansøgningen skal indeholde en begrundet ansøgning inklusiv CV samt dokumentation for relevant uddannelse og erfaring.

Ansøgningsfristen er den 3. juni 2019 kl. 23:59.

Ansøgninger, som modtages efter dette tidspunkt, vil ikke komme i betragtning. Tidligere indsendte ansøgninger vil blive taget i betragtning, medmindre de tilbagekaldes.

Samtaler vil blive afholdt 17. og 20. juni 2019.

Det kan indgå test i rekrutteringsforløbet.

Praktisk information
Oprettet:
06-05-2019
Udløber:
03-06-2019
Kviknummer:
LJA-73118108
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Offentlig administration
Beliggenhed