Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Meteorologer (bachelorer)

DMI - København

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-07-2018
Udløber:
01-08-2018


Med henblik på tiltrædelse den 1. oktober 2018 søger Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) et antal meteorologer.

Arbejdsområdet efter færdiguddannelsen vil hovedsageligt være:

  • Varslingsopgaver for samfundets beredskab
  • Vejrudsigter til almenheden, herunder kommunikation via sociale medier, radio og TV
  • Vejrudsigter til luftfarten
  • Vejrudsigter til forsvaret
  • Specialudsigter til private virksomheder

Arbejdet er afvekslende, udfordrende og kreativt. Gode kommunikations og formidlingsevner er en forudsætning. Arbejdet foregår på et eller flere af DMI's tjenestesteder i Danmark og Grønland og der er i stor udstrækning tale om arbejde på alle tider af døgnet og ugen.

De fleste meteorologer arbejder i København, men der er også meteorologer i Karup og på flyvestation Skrydstrup. Som meteorolog skal man regne med at skulle arbejde ved DMI's vejrtjeneste i Grønland i perioder.

Ansøgerne skal gennemgå et uddannelsesforløb på 4-5 måneder. Undervisningen omfatter meteorologi rettet mod praktiske meteorologopgaver. Uddannelsen vil blive afsluttet med en bedømmelse af den enkelte og den fortsatte ansættelse vil være afhængig af et positivt resultat.

For at komme i betragtning skal ansøgerne pr. 1. oktober 2018 have opnået, som minimum, B.Sc. grad inden for det matematisk-fysiske fagområde. Der lægges vægt på at ansøgere har gennemført specialiseringskurser i geofysik og meteorologi, herunder kurserne dynamisk meteorologi og virksomhedsprojekt på DMI, eller har opnået tilsvarende kvalifikationer på anden måde.

Vi tilbyder flekstidsordning for medarbejdere med almindelig arbejdstid, en personaleforening, motionsrum, massageordning, en god kantine, frugtordning samt praktisk beliggenhed som nabo til Ryparken S-togsstation. Læs mere om DMI som arbejdsplads under "Om DMI" på www.dmi.dk.

Praktiske oplysninger

Ansættelse og aflønning: Ansættelse og aflønning m.v. vil ske i henhold til fællesoverenskomst med CO10 og organisationsaftale for visse bachelorer ved DMI.

Ansættelsesområdet: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdstid: 37 timers arbejdsuge i gennemsnit fordelt på alle døgnets timer og alle ugens dage.

Tiltrædelse: 1. oktober 2018.

Arbejdssted: DMI, Lyngbyvej 100, 2100 København Ø.

Yderligere oplysninger: Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til souschef Søren E. Olufsen, telefon 39 15 72 70 (direkte) eller seo@dmi.dk .

Ansøgningsfrist: 1. august 2018.

Vi opfordrer til, at du i din ansøgning oplyser om tidligere eller aktuel beskæftigelse med frivilligt arbejde. Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Stillingen søges: For at søge stillingen skal du klikke på linket ”søg stillingen”, og følge instruktionerne.

DMI, der er en institution under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, udfører prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og hav, dels for at sikre menneskeliv og materielle værdier, dels for at skabe økonomisk grundlag for økonomisk og miljømæssig planlægning af samfundet. Endvidere udføres forskning og udvikling inden for DMI's fagområder.

Praktisk information
Oprettet:
11-07-2018
Udløber:
01-08-2018
Kviknummer:
LJA-63256990
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed