Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til sagsbehandling inden for Kandidatoptagelse og Specialpædagogisk Støtte (SPS)

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
05-04-2019
Udløber:
24-04-2019


Kontoret for Vejledning og Optagelse søger kollega til en fuldtidsstilling, der er delt mellem Kandidatoptagelsen og Special Pædagogisk Støtte (SPS). En kollega, der forstår at håndtere en arbejdsdag, der veksler mellem den strukturerede sagsbehandling i Kandidatoptagelsen, med rådgivningssamtaler med udsatte og sårbare modtagere af SPS.

Sagsbehandling og rådgivning af studerende Sagsbehandlingen af ansøgninger, både når der søges om optagelse til universitetets kandidatuddannelser, eller der skal søges om SPS til en studerende med funktionsnedsættelse, handler primært om at sætte sig ind i et komplekst regelsæt og behandle ansøgningerne i forhold til reglerne. En behandling, der ofte sker gennem de to statslige sagsbehandlingssystemer DANS og US200. Stillingen kræver derfor at man enten allerede har kendskab til de to systemer, eller er god til at sætte sig ind i nye systemer og forstå de processer, der ligger bag.

SPS-området indeholder desuden en del økonomi-arbejde, idet tildeling af støtte sker hos Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK), mens indkøbet ligger hos universitetet. Der skal derfor holdes styr på indkøb, fakturering og refusion i tæt samarbejde med universitetets økonomiafdeling.

Rådgivningen til studerende med funktionsnedsættelse handler primært om, at fortælle de studerende om muligheder og regler inden for området, samt proces- og forventningsafstemme med dem.

Arbejdet med optagelse af kandidatstuderende omfatter primært tid ved skrivebordet, hvor ansøgninger fra de studerende kontrolleres og godkendes, ligesom der besvares mange mails og telefonopkald fra studerende med spørgsmål eller ændringer til egen ansøgning. DTU er et dansk universitet med mange internationale studerende. Kommunikationen med de studerende foregår derfor både på dansk og engelsk.

Foruden de studerende indeholder stillingen også en del kommunikation med universitets studieledere, de faglige støttelærer samt eksterne samarbejdspartnere (som f.eks. Studenterrådgivningen, DUOS og Instituttet for blinde og svagtseende).

Vi forventer desuden, at du kan udfærdige notater, statistikker og analyser om udvikling og tendenser til brug for ledelsesmæssige dispositioner.

Erfaring med sagsbehandling af tilsvarende opgaver og interesse for uddannelsesområdet Da opgaveporteføljen er bred og spænder over mange samarbejdsrelationer forventer vi, at du har gode kommunikationsevner og erfaring med at skabe en positiv og konstruktiv dialog.

Desuden forventer vi, at du:

  • Har en akademisk baggrund og gerne konkret erfaring med sagsbehandling af tilsvarende opgaver
  • Har gode samarbejdsevner, en god forståelse for statslige processer
  • Kan veksle mellem en høj grad af selvstændigt arbejde og tæt samarbejde med de nærmeste kollegaer
  • Er robust som menneske og kan bevare overblikket i travle perioder
  • Arbejder struktureret, da der altid er mange opgaver i spil på samme tid
  • Har interesse for uddannelsesområdet og kendskab til universitetsverdenen eller offentlig administration og har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation
  • Hurtigt lærer opgaverne og samarbejdsrelationerne at kende, fordi du er nysgerrig og imødekommende over for såvel studerende som kollegaer og eksterne samarbejdspartnere

Det tilbyder vi dig

Et spændende job i en organisation i konstant udvikling, hvor du får mulighed for at bruge mange af dine kompetencer i løbet af en arbejdsdag.

Hos os får du en dynamisk arbejdsdag, hvor du skal være indstillet på ikke altid at nå det, du planlagde ved dagens begyndelse. Vi arbejder i åbne kontorlandskaber sammen med dygtige, engagerede og positive kollegaer, hvor der altid er plads til at vende en sag eller hjælpe hinanden.

Vi er en serviceorganisation, der vægter en høj grad af faglighed blandt vores medarbejdere, og kompetenceudvikling er en organisatorisk selvfølgelighed. Vi tilstræber størst mulig professionalisme og kvalitet i opgaveløsningen - også selvom arbejdet foregår i en uformel omgangstone med plads til humor.

Hvem er vi

Afdelingen for Uddannelse og Studerende (AUS) udvikler og understøtter uddannelsesprocessen på DTU med udgangspunkt i de studerende. Afdelingens mål er at understøtte DTU's studerende, undervisere og ledelse, så DTU kan være blandt de fem førende tekniske universiteter i Europa.

AUS er organiseret i fem kontorer og omfatter i alt ca. 90 medarbejdere. Stillingen er placeret i Kontoret for Vejledning & Optagelse, der i dag består af 18 fastansatte medarbejdere og ca. 20 studentermedhjælpere/-studievejledere.

Medarbejderne i Kontoret for Vejledning & Optagelse dækker, ud over de to teams SPS og kandidatoptagelse også teamene for studievejledning, karrierevejledning, Statens Uddannelsesstøtte (SU) og optagelse til bacheloruddannelserne.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med AC-overenskomsten.

Arbejdsstedet vil være både på DTU Ballerup Campus og DTU Lyngby Campus, og du skal forvente at skulle være på begge campusser i løbet af en arbejdsuge.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest onsdag den 24. april 2019. Åbn linket 'Ansøg online', udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Du må gerne i din ansøgning præcisere hvilke felter inden for vejledning du brænder for og har spidskompetencer inden for.

Vi forventer at holde første runde samtaler i uge 19. Efterfølgende vil der blive gennemført personprofiltest med de kandidater, der går videre fra første samtalerunde.

Ansættelsesforløbet forventes afsluttet medio maj og med start senest 1. august 2019.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Bente Wibom på 4525 1190 eller wibom@adm.dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Praktisk information
Oprettet:
05-04-2019
Udløber:
24-04-2019
Kviknummer:
LJA-72260504
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Offentlig administration
Beliggenhed