Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kystskipper/Bådmand til DanPilot, Skagen lodsstation

Danpilot - Skagen

Nordjylland
Oprettet:
06-12-2018
Udløber:
11-12-2018

DanPilot søger en bådmand til Skagen lodsstation. Har du lyst til at arbejde i en maritim virksomhed, med afvekslende og spændende opgaver, og hvor der er ordentlige arbejdsforhold? Du skal indgå i et eksisterende team af bådmænd, hvor arbejdet er tilrettelagt med skiftende arbejdstider, bl.a. indgår døgnvagter.

Dine arbejdsopgaver vil være som en del af et vagthold, der sørger for den daglige drift af lodsbåden og stationen i Skagen. Mindre vedligeholdelsesopgaver og rengøring er en del af jobbet.

Som person er du fleksibel og villig til at tage en ekstra tørn i perioder med travlhed. Du er interesseret i og har viden indenfor mindre erhvervsbåde, herunder kendskab til drift og vedligehold. Du er omkostningsbevidst og omhyggelig med dit arbejde. Du har godt humør og trives med at arbejde i et team. Det er en fordel, hvis du er bosiddende i nærheden af Skagen, da der kan forekomme ekstra vagter med kort varsel.

De faglige minimumskrav er:

  • Erfaring i sejlads med mindre erhvervsfartøjer.
  • Er uddannet minimum Kystskipper, med tilhørende sønæringsbevis
  • ROC-Certifikat
  • Gyldigt sundhedsbevis
  • Minimum medicinkiste C.
  • Har kørekort til almindelig personbil.
  • Har IT kundskaber på brugerniveau, indenfor Office pakken.
  • Taler og forstår grundlæggende maritimt engelsk.

Ansættelse forudsætter at du kan gennemføre en intern uddannelse i DanPilot, med tilhørende bådprøve som vurderes bestået/ikke bestået.

Løn i henhold til gældende overenskomst indgået mellem DanPilot og 3F.

Det vil være muligt at opretholde papirer som kystskipper.

Du søger stillingen via hjemmesiden www.danpilot.dk/about-danpilot/jobs/

Bemærk, du ansøger ved at udfylde de obligatoriske felter, og vedhæfte dit CV. Din ansøgning og CV skal vedhæftes som et langt dokument. Der kan ikke vedhæftes flere dokumenter under punktet CV. Vi skal have din ansøgning senest den 11. december 2018.

Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte områdeleder Søren Dreijer på mail: sdr@danpilot.dk eller mobil: 2974 5984.

Praktisk information
Oprettet:
06-12-2018
Udløber:
11-12-2018
Kviknummer:
LJA-68632438
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed