Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til nyetableret fordringshaverkontor i Gældsstyrelsen i Middelfart

Skatteforvaltningen, Middelfart, Teglgårdsparken 112

Fyn
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
06-05-2019

Gældsstyrelsen har ansvaret for at inddrive gæld til det offentlige - en opgave, der har stor betydning for samfundet. Vores nye kontorchef skal opbygge et fordringshaverkontor, der sætter høje standarder for opgaveløsningen og sætter Gældsstyrelsens kunder i centrum.

Kontoret får en central rolle med at bidrage til udviklingen af samarbejdet med vores fordringshavere. Det bliver kontorets ansvar at understøtte og vejlede fordringshaverne og skabe optimale processer på området. Kundefokus skal være i højsæde, og der skal løbende optimeres gennem effektmåling af kontorets kommunikations- og vejledningsaktiviteter.

Kontorets opgaver bliver blandt andet følgende:

  • Opbygge og vedligeholde et netværk med alle fordringshavere, der skaber værdi for både Gældsstyrelsen og fordringshaverne.
  • Understøtte kommunikations- og vejledningsaktiviteter overfor fordringshaverne.
  • Udarbejde og vedligeholde fordringshaveraftaler.
  • Analyse og kvalitetssikring af data, samt rapportering og afstemning.
  • Optimere forretningsprocesserne på området.

Personalegruppen vil bestå af allerede ansatte medarbejdere, som overflyttes til kontoret og nye medarbejdere, som du skal rekruttere. Da kontoret er nyoprettet, ligger der også en opgave i at få det forankret i Gældsstyrelsen og få skabt et godt grundlag for opgaveløsningen.

Kommunikerende leder, der kan navigere i en omskiftelig hverdag
Vi lægger vægt på, at du har en relevant videregående uddannelse med stærk indsigt i og erfaring med kunderelationer, skatteområdet herunder særligt inddrivelsesområdet. Din erfaring har du for eksempel fra en relevant lignende stilling i en større offentlig organisation, hvor du har opnået gode resultater i samarbejdet med kunder og øvrige samarbejdsrelationer i og uden og for organisationen.
Det er vigtigt for os, at du har lyst til at agere som rollemodel i en organisation, hvor der er fokus på både faglighed og kultur. Du trives i en organisation, hvor forandringer er konstante, og du har den grundighed, der er nødvendig for at sikre leverancer af høj kvalitet.

Jobbet kræver, at du har gode kommunikative evner både i forhold til interne og eksterne interessenter. Samtidigt er det afgørende, at du forstår og trives med vilkårene og beslutningsprocesserne i en politisk styret organisation.

Vi lægger vægt på, at du er en engageret leder med respekt for dine medarbejderes faglighed, og du bidrager til at skabe ejerskabsfølelse og sammenhold i en ny enhed.

Fordringshaverkontoret – en del af Stab og Styring
Kontoret for Fordringshavere bliver en del af Stab og Styring i Gældsstyrelsen, som har til huse i styrelsens hovedsæde i Middelfart. Stab og Styring varetager en bred portefølje af opgaver herunder blandt andet HR, økonomi, jura og produktionsstyring. Du bliver del af en velfungerende chefgruppe med otte øvrige kontorchefer, som nærmeste kolleger. Du referer til underdirektøren for Stab og Styring.

Vi tilbyder et job med udviklingsmuligheder i hele Danmark i en organisation, hvor der også er rig mulighed for sparring, når man støder ind i ukendte udfordringer. Derudover tilbyder vi et stærkt fagligt miljø samt en arbejdsplads med fokus på nærværende ledelse og gode kolleger.

Gældsstyrelsen
Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige. Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Du kan se en lille film om Gældsstyrelsen på dette link.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere om stillingen eller processen, er du velkommen til at kontakte Underdirektør Claus Hattesen Hangaard, telefon 72 37 36 73.

Finder du stillingen interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer og evt. yderligere materiale senest den 6. maj via linket ”søg stillingen”.

Vi forventer at afholde første samtale den 15. maj og anden samtale den 21. maj. Tiltrædelse hurtigst muligt. Der indgår en logisk test og personanalyse i ansættelsesforløbet.Der vil forud for ansættelse indhentes restanceoplysninger og straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Teglgårdsparken 112, 5500 Middelfart.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Stillingen ønskes besat på åremål. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Middelfart, kan du kontakte en bosætningskonsulent, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. Bosætningskonsulenten Anne Marie Klausen kan kontaktes på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk, og du kan læse mere på www.flyttilmiddelfart.dk.

Om Gældsstyrelsen

’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
06-05-2019
Kviknummer:
LJA-72498538
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Administration + Efter- og videreuddannelser
Storkøbenhavn
Administration + Efter- og videreuddannelser
Storkøbenhavn
Administration + Efter- og videreuddannelser
Storkøbenhavn
Administration + Efter- og videreuddannelser
Storkøbenhavn