Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til ICE (Implementeringscenter for Ejendomsvurdering) i Data og Analyse

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
28-04-2019

Vil du være med til at sikre datagrundlaget for det nye ejendomsvurderingssystem? Og har du ledelseserfaring i en agil it-udviklingsorganisation? Så er du måske vores nye kontorchef til ICE Data og Analyse.

Nye offentlige ejendomsvurderinger
ICE Data og Analyse er en del af den programorganisation, der har til opgave at levere det nye ejendomsvurderingssystem. Kontoret har ansvaret for at sikre, at de nye ejendomsvurderinger foretages på et retvisende og veldokumenteret datagrundlag.

Agil udvikling, høj faglighed og samarbejde
Programmet styres efter den skalerede agile metode, SAFe, og det er en vigtig del af kontorchefens ansvar at sikre, at kontoret og medarbejderne indgår succesfuldt i den agile udvikling. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er opbygget som en matrixorganisation, hvor ICE Data og Analyse linjemæssigt er placeret i fagdirektørområdet Data og Analyse og fuldt ud har sit virke i ejendomsvurderingsprogrammet.

Kontoret består af et team på 11 medarbejdere og eksterne konsulenter, der alle er kendetegnet ved en høj faglighed. Hovedparten af medarbejderne indgår i et scrum team, der har til opgave at indhente, transformere og udstille data. Der er igangsat en opmanding for at styrke data management i kontoret, og forventningen er, at antallet af medarbejdere øges i løbet af de kommende måneder.

Der er et tæt samarbejde med medarbejdere fra alle dele af ejendomsvurderingsprogrammet såvel som andre i Data og Analyse.

Som kontorchef for ICE Data og Analyse får du ansvaret for udvikling og driftsmodning af data warehouse til den nye ejendomsvurdering. Dine hovedopgaver består i at:

  • sikre fremdrift i leverancer i ejendomsvurderingsprogrammet
  • daglig sparring med Product Owner og Scrum Master for dataudviklingsteam
  • udvikle og fastholde medarbejdere
  • understøtte processer og metoder med afsæt i SAFe rammeværket
  • indgå i chefgruppen og Solutionledelsen i ICE, styregrupper på eksterne dataleverancer og chefgruppen i Data og Analyse.

Vi søger en leder der trives i spændet mellem deltagelse på strategiske niveau og ledelse af højtkvalificerede medarbejdere i en travl hverdag. Din arbejdsform er derfor præget af fremsyn og struktur, og du trives med at arbejde i en organisation, der er i løbende forandring, og som samtidig er en del af et politisk miljø med alt, hvad det indebærer.

Som leder er du imødekommende i din tilgang og formår at sikre tværgående samarbejde i organisationen. Vi forventer, at du har en længere videregående uddannelse på kandidatniveau med ledelseserfaring af fagligt specialiserede medarbejdere.

Kendskab til offentlige it-udviklingsprojekter og agil metode er desuden en fordel.

Du vil indgå i et stærkt lederteam, som består af både nye og erfarne ledere, hvor der lægges vægt på samarbejde, vidensdeling og ledelsesudvikling.

Du får erfaring med ledelse af agile organisationer, og du får mulighed forat være med til at præge Udviklings- og Forenklingsstyrelsen rejse mod at blive en stærk offentlig it-udviklingsorganisation.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 28. april 2019. Spørgsmål besvares gerne af underdirektør Anders Carlsen på telefon 72 38 89 99. Tiltrædelse snarest muligt. Vi forventer at afholde samtaler primo maj 2019, og der indgår både en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og en straffeattest.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse vil ske på åremål. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
28-04-2019
Kviknummer:
LJA-72498522
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed