Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studie- og karrierevejleder søges til Studievalg Danmark, Hovedstaden og Bornholm

Studievalg Danmark - København N

Storkøbenhavn
Oprettet:
05-04-2019
Udløber:
05-05-2019

Har du lyst og kompetencer til at vejlede unge og voksne om valg af videregående uddannelse og erhverv? Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du både skal arbejde selvstændigt og har opgaver, der løses i fællesskab med andre? Så læs mere om jobbet som studie- og karrierevejleder i et barselsvikariat hos Studievalg Danmark.

Studievalg Danmarks kerneopgave
Studievalg Danmark laver studie- og karrierevejledning om valg af videregående uddannelse og efterfølgende beskæftigelse. Hovedfokus er vejledning på ungdomsuddannelser, men vi vejleder også unge og voksne uden for ungdomsuddannelserne.

Om jobbet
Som vores nye studie- og karrierevejleder bliver du tilknyttet en række ungdomsuddannelser i Københavnsområdet og Nordsjælland, hvor du i samarbejde med skolerne skal vejlede alle elever efter en aftalt plan. Vejledningen foregår kollektivt, gruppevis og individuelt. Du skal endvidere deltage i udviklingen af vejledningen og i den individuelle vejledning i vores center på Nørrebro.

Vi tilbyder et levende og fleksibelt arbejdsmiljø i et team, som ud over dig, består af en centerleder og 18 vejledere. Der er dage, hvor du er ude af huset for at vejlede eleverne på dine ungdomsuddannelser og dage, hvor vejledningen foregår fra centret sammen med kolleger.

Om dig
Vi søger en ny medarbejder, der:

  • har erfaring med vejledning af unge og gerne kendskab til Studievalgs vejledning
  • har erfaring med kollektiv, gruppevis og individuel vejledning
  • har bred indsigt i ungdomsuddannelser samt erhvervsakademi-, professionsbachelor- og universitetsuddannelser og arbejdsmarkedet
  • gerne har en hel eller dele af en diplom- eller masteruddannelse i uddannelses- og erhvervsvejledning eller en professionsbachelor i Offentlig Administration med speciale i vejledning
  • kan samarbejde og koordinere med både vejledere på skolen, pedel, rektor og lærerne på de tilknyttede ungdomsuddannelser.

Som person er det vigtigt, at du:
  • er omstillingsparat, så du befinder dig lige godt med at være solist, holdspiller og samarbejdspartner og klar til mange sceneskift i løbet af en arbejdsuge
  • selvstændigt kan planlægge, koordinere og afvikle opgaver og kan bevare roen – også når det brænder på
  • er indstillet på vekslende arbejdstider og en del transport/kørsel i forbindelse med vejledning på ungdomsuddannelserne. Det kan være en fordel for dig at råde over bil til arbejdskørsel.

Praktiske oplysninger
Du ansættes i Studievalg Danmark som studie- og karrierevejleder på baggrund af din erfaring og uddannelsesbaggrund efter gældende overenskomst i staten.

Stillingen er et barselsvikariat på fuld tid (37 timer om ugen i gennemsnit).
Ansættelsesperioden er den 1. august 2019 til 31. januar 2020 med mulighed for forlængelse.

Du kan læse mere om Studievalg Danmark, center Hovedstaden og Bornholm på www.studievalg.dk.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Centerleder Torben Theilgaard på tlf.: 3333 2081 eller mail: toth@studievalg.dk.

Send din ansøgning og eksamenspapirer elektronisk, hvis du vil i betragtning til stillingen. Ansøgningsfristen er søndag den 5. maj 2019.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 13. eller 14. maj.

Studievalg Danmark skeler ved ansættelse hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Studievalg Danmark
Vi er en selvstændig organisation placeret under Uddannelses- og Forskningsministeriet.
Studievalg Danmark består af et sekretariat, som er placeret i Odense samt 7 centre der er placeret rundt i landet, som udfører vejledningen. I alt er vi ca. 75 ansatte i Studievalg Danmark, og langt hovedparten er studie- og karrierevejledere.

Studievalg Danmarks kerne opgave er vejledning om valg af videregående uddannelser, videreuddannelse og beskæftigelsesmuligheder. Vores primære målgruppe er unge på ungdomsuddannelserne, men vi vejleder også andre unge og voksne, som er på vej mod de videregående uddannelser. Vejledningen er landsdækkende og uafhængig af sektor- og institutionsinteresser.

Du kan læse mere om os på www.studievalg.dk.

Praktisk information
Oprettet:
05-04-2019
Udløber:
05-05-2019
Kviknummer:
LJA-72254587
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Human Resources
Beliggenhed