Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomielev

UCL Vestre Engvej

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
13-03-2019
Udløber:
02-04-2019

Økonomielev i Vejle

Har du sans for tal og evnen til at regne den ud… så er du måske vores nye kontorelev i Vejle?

Økonomiafdelingen i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger kontorelev med speciale i økonomi til ansættelse den 15. august 2019.

Som elev hos os får du en spændende hverdag med mange udfordringer. Du får mulighed for at arbejde med alle de opgaver, der er forbundet med en regnskabsafdeling bl.a. kreditor, debitor og finansregnskab. Du vil også få mulighed for at deltage i arbejdet omkring perioderegnskab, budgetter og årsrapporten.

Du vil i din dagligdag være tilknyttet en oplæringsansvarlig som sammen med den uddannelsesansvarlige sørger for at tilrettelægge din uddannelse.

Hvem er du

Vi har meget at byde på som uddannelsessted, og stiller derfor også krav til dig.

Du skal være en udadvendt, positiv og åben person med et godt humør. Du skal være struktureret i din måde at arbejde på, ligesom du er ansvarsfuld overfor de ting, som du beskæftiger dig med. Du er kvalitetsbevidst med et stort overblik og har lysten til at arbejde med tal. Du skal tillige være fortrolig med IT, da du gennem din elevtid kommer til at arbejde med mange forskellige systemer.

Om os

Du bliver en del af Økonomi og Personale, der består af 27 medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone i afdelingen, og vi prioriterer at have det godt med hinanden og opgaverne. Vi har en stor kontaktflade og en travl hverdag, hvor vi løser mange opgaver, som du i løbet af din elevtid bliver i stand til at løse sammen med os.

Løn og ansættelse

Elevstillingen er på 37 timer pr. uge med ansættelse på Vestre Engvej 51C i Vejle.

Ansættelse sker efter OAO fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer.

Månedslønnen for elever er på kr. 13.238,00 og for voksenelever kr. 19.755,58.

Vil du vide mere

Er du nysgerrig efter at få mere at vide, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Janni Uldahl Andresen på 2448 3262 / juan1@ucl.dk eller oplæringsansvarlig Christina Mentz på 4029 0777 / chsa@ucl.dk.

Ansøgningsfrist

Har du afsluttet en HHX/STX med supplerende grundforløb med speciale i kontor eller EUX med speciale i kontor, så send os en ansøgning via www.ucl.dk/job senest den 2. april 2019 og få en uddannelse, som giver mening og muligheder.

 

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere, og udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser på akademi- og diplomniveau. Vi har adresser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling.

 

Praktisk information
Oprettet:
13-03-2019
Udløber:
02-04-2019
Kviknummer:
LJA-71537767
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed