Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye frontend-udvikler til elever på Multimediedesign?

Erhvervsakademi Sjælland

Midtsjælland
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
31-03-2019

Er du parat til at dele ud af dine kompetencer i frontend-udvikling? Her får du lov til at byde ind med dine kreative ideer til undervisningstemaer. På samme tid er du med til at gøre en forskel for fremtidens multimediedesignere.

 

Zealand – teori og praksis i fællesskab
 

På Multimediedesign-uddannelsen i Køge har vi et spændende studiemiljø, der samarbejder med vores afdeling i Nykøbing, hvor vi samlet er 300 fuldtidsstuderende og 11 undervisere. Og her arbejder vi målrettet på at koble teori og praksis så tæt som muligt.

 

Nu leder vi efter dig, som brænder for at uddanne fremtidens multimediedesignere sammen med et engageret, innovativt og tværfagligt team.

 

 

Undervis i samarbejde med dine kolleger

Som underviser er det dit ansvar, at dine studerende får deres grundviden om frontend-udvikling på plads. Det gør du ved at lave en kombination imellem undervisning og projektarbejde, der tager udgangspunkt i virkelige cases. På den måde får de både teori, metode, rutiner og erfaring igennem din undervisning.

 

Du arbejder løbende tæt med undervisergruppen i udvikling af undervisningsforløb. Her er tværfaglighed nemlig et fundamentalt krav til vores undervisere og studerende. Din undervisning vil også ske i samarbejde med virksomheder, der stiller opgaverne og får glæde af resultaterne.

 

Du underviser som udgangspunkt på Zealand Erhvervsakademi Sjælland (Uddannelsesvej 22, 4600 Køge), men der kan også forekomme undervisning på Bispegade 5 i Nykøbing F.

 

Du har følgende spidskompetencer inden for frontend-udvikling:

  • semantisk HTML
  • CSS
  • JavaScript
  • jQuery
  • udvikling af webløsninger til mobile enheder.

 

Desuden har du kendskab til et eller flere af følgende områder: design og designprocesser, SEO, VR/AR, IoT, biometri, digital prototyping, UX og UI.

 

 

Form fremtidens udviklere

Dette er især stillingen for dig, som har en masse god erfaring, som du er parat til at give videre. Som underviser spiller du en vigtig rolle for og er med til at forme fremtidens multimediedesignere. Samtidig får du stor indflydelse på din hverdag, og det er dig, der bestemmer – i samarbejde med undervisningsgruppen – hvilke temaer, vi har for hvert semester.

 

Vi ansætter dig som adjunkt på fuld tid med plan for lektorkvalificering frem mod lektorbedømmelse inden for 4 år. Det betyder blandt andet, at du opkvalificeres inden for det pædagogiske og didaktiske område. Hvis du allerede har en positiv lektorbedømmelse inden for området, sker ansættelse som lektor.

 

 

Hvordan bliver du vores nye underviser?

  • Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau samt praktisk erfaring med udvikling og implementering af multimediedesign.
  • Du brænder for at undervise og for at formidle din viden både på dansk og engelsk.
  • Har du undervisningserfaring, er det en fordel men ikke et krav.
  • Du har en høj faglighed og brænder for at formidle dit fag, og du kan lide at lege og udforske teknologier.

 

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye underviser? Så kan du kontakte studieleder Annette Finnsdottir på 5076 2814 eller på anfi@zealand.dk eller lektor Henrik Mikkelsen på hemi@zealand.dk.

 

Send din ansøgning med cv, kopi af uddannelsesbevis samt anden relevant dokumentation hurtigst muligt via linket nedenfor. Vi ønsker stillingen besat 1. maj 2019 og inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag og inden 31. marts 2019.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!


 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset baggrund til at søge vores ledige stillinger.

Læs mere på www.zealand.dk. 

 

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med Finansministeriet samt stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

 

Se videoen om vores navneskifte her (https://www.youtube.com/watch?v=ImZSMu9hiVg).

 

Praktisk information
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
31-03-2019
Kviknummer:
LJA-71503661
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job
VIA Læreruddannelsen Skive
Vestjylland
KU - SUND - PANUM KBH N
Storkøbenhavn
Skatteforvaltningen, KBH, Sluseholmen
Storkøbenhavn
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Storkøbenhavn