Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til myndighedsopgaver i kystzonen

Kystdirektoratet

Vestjylland
Oprettet:
08-03-2019
Udløber:
20-03-2019

Vil du være med til at sikre balance mellem benyttelse og beskyttelse af de danske kyster og den fortsatte udvikling af dialogbaseret myndighedsbehandling med fokus på effekt og værdi for borgerne, så er du måske vores nye kollega.

Om opgaverene
De primære opgaver er varetagelse af Kystdirektoratets myndighedsopgaver i kystzonen, herunder sager om dispensationer for strandbeskyttelseslinjen samt klitfredning i Naturbeskyttelsesloven. Afhængigt af dine kompetencer vil du også komme til at indgå i administrative opgaver samt opgaver med udvikling af løsningsorienteret forvaltning og effektiv sagsbehandling.

Om os
Du bliver en del af fagområdet Kystzoneforvaltning og kommer til at indgå i et af sagsbehandlingsteamene, der referer til områdechefen. Der er sparring i teamene og i fagområdet samt samarbejde med de to øvrige fagområder om opgaveløsningen. I Kystzoneforvaltning er der et stærkt fagligt miljø med udgangspunkt i forskellige uddannelsesbaggrunde inden for biologi, jura, statskundskab, landskabsforvaltning, landinspektørvidenskab, geografi og administration.

Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse og/eller erfaringsgrundlag i forhold myndighedsopgaver og sagsbehandling.
På en god arbejdsdag har du fået arbejdet fra hånden, og du kan finde balancen mellem at være effektiv og samtidig få leveret arbejde af den rette kvalitet. Du er åben for forskellige opgaver, har blik for hvor og hvornår, du kan gøre en forskel og bringer gerne din faglighed og erfaring i spil.

Vi lægger i særlig grad vægt på, at du medvirker til fortsat udvikling af løsningsorienteret forvaltning med fokus på effekt og værdi for borgerne.

Du formulerer dig godt, såvel skriftligt som mundtligt.

Vi tilbyder
Korte beslutningsprocesser, flad organisering og direkte borgerkontakt. Vi er en attraktiv arbejdsplads kendetegnet ved udviklende opgaver, godt humør, et skarpt blik for omverdenens krav og forventninger samt dygtige og engagerede medarbejdere og ledere.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med mulighed for tillæg afhængig af kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner med tjenestested i Kystdirektoratet, Naturstyrelsen i Lemvig.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til områdechef for Kystzoneforvaltning Hans Erik Cutoi-Toft på telefon 2541 9761.

Du kan læse mere om Kystdirektoratet på www.kyst.dk og om Naturstyrelsen på www.nst.dk

Tiltrædelse 1. maj 2019.

Sådan søger du
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning med CV og eksamensbevis senest onsdag den 20. marts 2019.

Samtaler gennemføres onsdag den 27. marts 2019 i Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig.

Der indgår løsning af en skriftlig case-opgave i forbindelse med samtale.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kystdirektoratet er statens myndighed på kystområdet. Vi tager vare på Danmarks kyster og søterritoriet, hvor vi med analyser sikrer den faglige viden om kysternes dynamik til brug ved kystbeskyttelse eller anlæg langs Danmarks over 7.300 km kyststrækning. Kystdirektoratet udvikler også nye risikoanalyser og metoder til kystbeskyttelse i forbindelse med klimaforandringer samt formidler viden og rådgivning til miljø- og fødevareministeren, andre myndigheder og borgere i Danmark.

 

Praktisk information
Oprettet:
08-03-2019
Udløber:
20-03-2019
Kviknummer:
LJA-71390333
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed