Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Trafikinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
28-02-2019
Udløber:
17-03-2019

Ledelse, trafikinformation og udvikling – er det dig?

Vi har brug for en dygtig teamleder, der skal være en vigtig del af den daglige ledelse af et team på 11 erfarne medarbejdere.

Du bliver en del af Den Fælles Trafikinformationsenhed, som rummer medarbejdere fra både Banedanmark og DSB, som i tæt samarbejde med hinanden videreformidler trafikinformation til togpassagererne via skærme og højttalere, på stationer og perroner og gennem Rejseplanen og app’s.

Du kommer primært til at arbejde i vores kommandopost i Fredericia, hvor trafikinformationsmedarbejderne arbejder. I kommandoposten arbejder desuden medarbejdere, der sikrer en effektiv disponering og afvikling af fjern- og regionaltogstrafik på Fyn og i Sydjylland. Da kommandoposten er døgnbemandet alle årets dage, skal du være indstillet på, at det vil være den trafikale situation, der styrer dine medarbejderes og dermed også af og til din arbejdsdag.

Kobling mellem synlig ledelse og daglig drift
Din primære opgave ligger i den daglige personaleledelse. Dine medarbejdere arbejder i skiftehold og det er vigtigt, at du bevæger dig rundt dér, hvor du møder dine medarbejdere, så du er synlig i det daglige. Derfor vil du også indgå i turskifte halvdelen af din arbejdstid, så du altid har fingeren på pulsen i forhold de arbejdsopgaver og udfordringer, dine medarbejdere sidder med. Din hverdag og opgaverne afhænger i høj grad af den trafikale situation, og den kan være meget vekslende. Du kan have rigtig travlt, men der kan også til tider være meget stille, så du skal trives i et skiftende arbejdstempo.

Derudover er dine opgaver bl.a. at sikre bemandingen, overholde standarderne, afholde personalemøder, MUS og sygefraværssamtaler, samt diverse administrative opgaver. Du er også ansvarlig for at implementere opgaver og systemer, iværksætte løbende justeringer i driften samt at sikre et godt samarbejde med andre funktioner i Banedanmark Trafikstyring og med diverse operatører.

Vi er desuden i gang med en fysisk flytning til helt nye lokaler i Fredericia, hvor du vil være ansvarlig for en vellykket flytning af afdelingen.

Gennemslagskraft og tålmodighed
Du har ledererfaring og har som leder gennemslagskraft og en naturlig autoritet, der medfører, at du kan præge teamet og skabe retning og strategier. Herudover besidder du en stor portion vedholdenhed og tålmodighed. Du kommunikerer klart og evner at tilpasse din kommunikation alt efter hvem du taler med. Du har et roligt temperament og der skal meget til for at få dig ud af kurs.

Som leder har du fokus på kundebehov og resultater. Du forstår at skabe gode, solide relationer omkring dig i forhold til medarbejdere, lederkolleger, samarbejdspartnere osv.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • Uddannelse eller en faglig baggrund inden for transport- eller servicebranchen.
  • Systemforståelse og driftsindsigt.
  • Erfaring med at lede medarbejdere, der har skiftende arbejdstider
Du bliver en del af et forholdsvist nyt ledelsesteam på 5 teamledere samt en driftschef, så der er rig mulighed for sparring og medindflydelse på teamets fælles udvikling. Du bliver dog den eneste teamleder fra vores ledelsesteam i Fredericia, men der er andre lederkolleger i kommandoposten. Du skal påregne at være i København op til to gange om måneden for at deltage i ledermøder mm.

Løn
Du ansættes i Banedanmark og ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og HK Trafik & Jernbane for trafikmedarbejdere. Stillingen er placeret i løngruppe 3. sats 4. Basislønnen udgør pt. kr. 397.316,10 årligt og kr. 33.109,68 månedligt. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt driftschef for trafikinformation Christian Knudsen.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
28-02-2019
Udløber:
17-03-2019
Kviknummer:
LJA-71116031
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed