Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Funktionschef i Københavns Byret

Domstolsstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
25-02-2019

En stilling som retsassessor indtil videre med funktion som funktionschef i administrationen er ledig fra den 1. april 2019.

Som funktionschef vil du indgå i administrationsafdelingen, som ledes af administrationschefen med reference til retspræsidenten. Afdelingen består udover retspræsidenten, administrationschefen, sekretariatschefen og funktionschefen af en dommerfuldmægtig, en personalekonsulent, 3 IT-konsulenter, 3 chefsekretærer og en student.

Som funktionschef skal du deltage i
• diverse løbende projekter og ad hoc udvalg med henblik på optimering og ensretning af arbejdsgange mv. Kendskab til og erfaring med administrative opgaver og forandringsprocesser vil derfor være en fordel.
• udarbejdelse af årsrapport og handlingsplan samt udarbejdelse af statistikker mv.

Derudover har du ansvaret for
• udvalgte områder af sagsbehandlingen i administrationen efter nærmere aftale.

Du kan desuden få mulighed for at behandle straffesager og civile sager, i det omfang de øvrige opgaver tillader det. Vi forventer, at der er plads til ca. 1 retsdag om ugen.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til administrationschef Michael Villemoes Larsen på mvl@domstol.dk eller 99687012.

Kvalifikationer
Varetagelse af en funktionschefstilling forudsætter:
• Gode lederegenskaber
• Juridisk kandidateksamen og gode faglige kvalifikationer
• Lyst til ledelse inden for rammerne af Danmarks Domstoles ledelsespolitik
• En veludviklet samarbejdsevne
• Troværdighed og god kommunikationsevne

Derudover og på baggrund af ovennævnte arbejdsopgaver vil der blive lagt afgørende vægt på, at du er fleksibel, struktureret og har erfaring med ledelse og effektiv organisering af arbejdet.

Vi forventer endvidere, at du kan arbejde selvstændigt og har en positiv indgangsvinkel til dit arbejde og dine kolleger. Til gengæld tilbyder vi et spændende job med et godt fagligt miljø i landets største ret.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en retsassessorstilling i lønramme 36. Ansættelse sker på tjenestemandsvilkår.

Udnævnelse som retsassessor forudsætter som hidtil, at landsretskonstitutionen er gennemført med et tilfredsstillende resultat.

Til stillingen som retsassessor er knyttet et personligt, stillingsmæssigt tillæg, og for varetagelsen af funktionen som chef ydes et funktionstillæg. Den samlede løn i stillingen udgør for tiden 53.666,24 kr. pr. måned i aktuelt niveau (1. oktober 2018 niveau).

Pensionsbidraget af tillæggene udgør 13,35 %, hvoraf en tredjedel regnes som egetbidrag.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk på http://www.domstol.dk under ”Job”.

Du skal vedhæfte curriculum vitae, indscannet eksamensbevis, samt eventuelle udtalelser. Desuden bedes du vedhæfte et vellignende digitalt foto. Ansøgninger skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 25. februar 2019.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold m.v.

Opmærksomheden henledes på, at en ansøger i medfør af tjenestemandslovens § 5, stk. 4, inden ansøgningsfristens udløb skriftligt kan anmode om, at oplysninger fra den ansøgerliste, der kan udleveres til ansøgerne efter tjenestemandslovens § 5, stk. 3, ikke gengives offentligt. I givet fald påføres ansøgerlisten et tavshedspålæg ved udlevering.

Praktisk information
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
25-02-2019
Kviknummer:
LJA-70622637
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland