Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tidsbegrænset stilling som tekniker ved Beredskabsstyrelsen Nordjylland

Beredskabsstyrelsen Nordjylland

Nordjylland
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
21-02-2019

Har du lyst til at arbejde på et beredskabscenter, hvor det operative arbejde og uddannelse er centrum i hverdagen? Hvor lige netop din funktion, er med til at gøre forskellen såvel i indsatssituationen som på øvelsespladsen?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du allerede godt på vej til at blive specialarbejder på vores Logistikcenter Åndedræt ved Beredskabsstyrelsen fra den 1. marts 2019 til 31. december 2019.

Om os

Stillingen er placeret ved Beredskabsstyrelsen i Nordjylland i Thisted, som udgør overbygningsberedskabet i Nordjylland og varetager operative opgaver inden for brand, redning og miljø. Herudover er vi uddannelsessted for ca. 75 værnepligtige, som i løbet af en 9 måneders periode, gennemgår en omfattende uddannelse og indgår i beredskabscentrets udrykningsvagt.

Logistikcenteret er en selvstændig enhed under Beredskabsstyrelsen Nordjylland, der varetager kontrol og servicering af personligt beskyttelsesudstyr for såvel hele Beredskabsstyrelsens område samt flere eksterne aktører. Logistikcenteret er ligeledes akkrediteret og, som sådan, godkendt organ til trykprøvning af transportable trykbeholdere.

Om stillingen

Du vil indgå i et team med tolv kollegaer i et alsidigt job, hvor dit primære arbejdsområde vil være inden for kontrol og servicering af personligt beskyttelsesudstyr for interne og eksterne kunder.

Du kommer til at arbejde sammen med kollegaer, med både civil og uniformeret baggrund. Vi løser vores daglige opgaver i et uformelt, positivt og åbent miljø, hvor helhedsforståelse og respekt for hinandens arbejdsområder er vigtig.
Logistikcenteret har fokus på kvalitetssikring og en høj produktkvalitet, hvorfor du naturligvis vil blive oplært og uddannet i dit nye job.

Der vil, i forbindelse med kontrol og servicering af udstyr, kunne forekomme en del rejseaktivitet, da logistikcenteret kontrollerer og servicerer en del udstyr ”on-site”.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
• Test og reparationer af røgdykkerudstyr.
• Periodiske undersøgelser, inkl. trykprøvning af transportable trykbeholdere.
• Udviklings-, drifts- samt service opgaver i relation til logistikcenteret i øvrigt.
• Bidrage til vedligeholdelse/udvikling af kvalitetsstyringssystem på logistikcenteret.

Om dig

Vi ser gerne, at du har erfaring med, og eventuelt certificeret i, servicering af MSA røgdykkerudstyr.

Orden og systematik er kendetegnende for dine arbejdsmetoder, og det er en fordel, hvis du besidder teknisk flair og er vant til at bruge IT i dit arbejde. Du skal være indstillet på, at skulle dokumentere og logføre dit arbejde.

Vi lægger endvidere vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, systematisk og resultatorienteret, men samtidig også er god til at arbejde i et team, med øje for helheden.

Da jobbet rummer en del udadvendte aktiviteter, bl.a. servicering af kollegaer samt kontakt til øvrige afdelinger og eksterne aktører, er det vigtigt, at du er servicemindet, god til at kommunikere og skabe en respektfuld dialog samtidig med, at du har fokus på sikkerheden og kan sikre, samt fastholde, kvaliteten i opgaveløsningen, da hovedparten af disse opgaver har direkte betydning for personsikkerheden for brugerne.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for rengøringsassistenter og specialarbejdere m.fl. i staten mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles
Forbund (3F) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Lønnen udgør 21.920,47 kr. pr. måned (aktuelt niveau). Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Ved ansættelse i Forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af logistikcenter for åndedrætsbeskyttelse Lars Enevoldsen på telefon 9617 7280 eller bygningskoordinator Tinna Bisgaard på telefon 9617 7281.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Julie Manthey Palmquist ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 21. februar 2019.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Stillingen er til besættelse d. 1. marts 2019 til og med d. 31. december 2019.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.


Om Beredskabsstyrelsen
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab og arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.
Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
21-02-2019
Kviknummer:
LJA-70466061
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland