Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til uddannelse i sikringsteknik og sikkerhedsuddannelser

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
31-01-2019
Udløber:
21-02-2019

Brænder du for at lære fra dig, og har du en bred erfaring inden for sikringsteknik og sikkerhedsuddannelser?
Du bliver underviser i sektionen Sikkerhedsuddannelser med ansvar for at undervise i sikringsteknik, samt undervise i Banedanmarks jernbanerelaterede sikkerhedsuddannelser, både grunduddannelser og efteruddannelser (EUSR).

Vi søger en ny kollega til vores team af undervisere. Ud over dine undervisningskollegaer består sektionen af faglige uddannelsesansvarlige og en projektleder. Sektionen er ansvarlig for indholdet og håndteringen af Banedanmarks banetekniske uddannelser herunder, at undervise på
sikringsteknikeruddannelsen samt sikkerhedsuddannelser og infrastrukturuddannelserne (bl.a. SR-arbejdsleder, Rangerleder og Pas på, på banen).

Du har mulighed for at vælge arbejdsplads enten i Ringsted eller Fredericia, hvor vi har vores uddannelsescentre. Du skal imidlertid undervise på begge vores uddannelsescentre samt andre steder i Danmark.

Ansvarsområder
Du bliver ansvarlig for at planlægge, udvikle og afholde kurser inden for særligt de sikringstekniske uddannelser, men du vil også skulle undervise i vores sikkerhedsuddannelser, som vi udbyder til vores egne medarbejdere og til eksterne entreprenører.

Du får en alsidig hverdag i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, som du selv er med til at præge, både hvad angår undervisning og undervisningsmateriale. Du har en faglig stolthed, som du ønsker at give videre til kursisterne, ligesom du har gennemslagskraft og kan formidle viden på en forståelig og interessant måde. Der er plads til forskellighed, og fællesnævneren er en høj faglighed og fokus på formidling.

I din daglige gang på vores uddannelsescentre vil du møde mange af vores øvrige undervisere, og der er derfor rig mulighed for sparring. Du trives med en bred kontaktflade, både hvad angår kursister, øvrige undervisere samt kollegaerne i Banedanmark.

Erfaring med undervisning og fokus på sikkerhedsregler
Du skal som minimum være uddannet sikringstekniker og have en solid erfaring med Banedanmarks mange anlægstyper samt være uddannet SR-arbejdsleder 2 sikring, og du skal være godt inde i sikkerhedsreglementet.
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har undervist i sikringsteknik og SR før. Er du den rette person til stillingen, sørger vi for, at du får den nødvendige oplæring; det gælder både pædagogisk grunduddannelse samt oplæring i de forskellige grund- og efteruddannelser inden for sikringsteknik og SR.

Med din erfaring og ikke mindst lyst til at lære fra dig, er du garant for en professionel undervisning af høj kvalitet. Udvikling, personlig og faglig, er en naturlig del af din person. Du evner, og brænder for, at arbejde med nye undervisningsværktøjer og -metoder, du ønsker at arbejde med en løbende udvikling af dine kompetencer som underviser og formidler, ligesom du bidrager til den generelle pædagogiske udvikling i sektionen. Du er engageret og serviceminded og har en oprigtig interesse i, at kursisterne forstår stoffet, så de kan arbejde sikkert på banen.

Løn
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret mellem løngruppe 3, sats 2, Provins, hvor basislønnen pt. udgør 333.914,00 kr. årligt og kr. 27.826,17 månedligt og løngruppe 3, sats 3, Provins, hvor basislønnen pt. udgør 369.138,00 kr. årligt og 30.761,50 kr. månedligt. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.
Hvis du allerede er tjenestemand, vil du efter en konkret vurdering kunne bevare din tjenestemandsansættelse i LRM 34.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Uddannelseschef Lauge Køcks Philipsen. Send os din ansøgning snarest, da vi vurderer og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
31-01-2019
Udløber:
21-02-2019
Kviknummer:
LJA-70253566
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Human Resources
Beliggenhed