Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren administrativ medarbejder til Center for Børn og Familie fra 1. marts 2019

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
02-01-2019
Udløber:
18-01-2019

Vi søger en administrativ medarbejder til en tværgående funktion i Center for Børn og Familie. Du vil komme til at sidde sammen med øvrige administrative medarbejdere i teamet Pladsanvisning og koordinering på Ullasvej. Det er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt.

Om jobbet
Der er tale om en stilling, hvor vi forventer at du skal kunne navigere imellem mange forskellige arbejdsopgaver, kollegaer og samarbejdspartnere. Du får en høj medbestemmelse på, hvordan du organiserer dette, og hvordan du løser opgaverne.

Dine arbejdsopgaver vil derfor omfatte

 • Administrative opgaver for Sundhedsplejen og Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR)
 • Håndtering af fysisk, elektronisk og sikker post
 • Mails korrespondance og telefonbetjening
 • Kontaktperson for Centeret i forhold til booking af fly, færge, biler og hotel
 • Kontaktperson for Centerets skadesanmeldelser
 • Kontaktperson for Centerets flådestyring (biler)
 • Opgaver indenfor pladsanvisningen, som f.eks. udbetaling af tilskud til forældre der benytter privat pasning
 • Diverse Ad hoc opgaver og vedligeholdelse af vejledninger 

Du vil løbende blive inddraget i en række arbejdsopgaver, men i starten er det primært ovenstående arbejdsopgaver.

Vi forventer at du

 • er uddannet inden for det kommunale område
 • har et indgående kendskab til følgende fagsystemer, KMD Sag, Novax, FICS, TEA, DUBU, KMD institution og KMD rollebaseret

Og at du herudover

 • arbejder effektivt, struktureret og selvstændigt
 • har lyst til at være en del af et team, der arbejder tæt, og som supplerer hinanden. 

Pladsanvisning og koordinering er et team, bestående af 10 administrative medarbejdere. Vi har det godt sammen, og har en uhøjtidelig omgangstone med hinanden.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt  dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 18. januar 2019.

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 4.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lis Christensen på 5692 3027 eller Anita Phillipsen på 5692 4204.

Bornholms Regionskommune 

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://www.flyttilbornholm.dk/

Praktisk information
Oprettet:
02-01-2019
Udløber:
18-01-2019
Kviknummer:
LJA-69232965
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed