Menu

Studerende til SCIENCE

KU SCIENCE FAK. SEK.

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-06-2019
Udløber:
12-07-2019

Ved det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet – i SCIENCE Campus Service, ønskes en stilling som studerende besat fra 19. august 2019 eller snarest derefter.

Stillingen er en all-round stilling, og der vil indgå arbejdsopgaver af forskellig administrativ karakter.

Personen vi søger

Du skal være glad, serviceminded, fleksibel og have lyst til at arbejde med mennesker. Det er vigtigt at du har gode engelsk-kundskaber både i skrift og tale og derudover at du har godt kendskab til Office pakken, primært Word og Excel. Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til tegneprogrammet Revit. og/eller Auto-cad.

Stillingen vi kan tilbyde

Du skal i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i kontoret udføre opgaver i forbindelse med kontorets administration og projekter.

Jobbet indebærer fortrinsvis assistance til vores ADK afdeling omkring administration af døre og kortadgang på SCIENCE, og kan til tider være rutinepræget.Opgaverne kan dog også indebære indhentning af oplysninger fra de forskellige bygningsområder. Det kan være opgaver, så som opdatering af bygningsregistreringer, assistance i forbindelse med oprettelse og udfærdigelse af evakuerings - og pladsfordelingsplaner og skilte mv.

Jobbet indebærer kontakt til både interne og eksterne.

Stillingen indebærer mulighed for initiativ og selvstændig tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne, dog med hensyntagen til diverse deadlines.

SCIENCE Campus Service (SCS)

SCIENCE Campus Service varetager drift, vedligehold og service af bygninger og terræn på fakultetets område, dvs. bygninger og terræn på henholdsvis Nørre Campus, dele af City Campus samt Frederiksberg Campus. Det samlede areal for hele fakultetet er ca. 390.000 m2.

SCIENCE bygningsareal bestående af undervisningslokaler, laboratorier, auditorier, kontorer, kantine-faciliteter og studenterområder. SCIENCE Campus Service har ca. 95 medarbejdere fordelt på 8 driftsområder.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejderer (HK) i staten. Arbejdstiden vil være gennemsnitlig 10 timer om ugen, fordelt efter aftale.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle til at søge stillingerne uanset personlig baggrund.

Ansøgning, kopi af studieblad, CV og eventuelle anbefalinger skal sendes via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Ansøgningsfristen er den 12. juli 2019. Samtaler afholdes i uge 30 og der er ansættelse pr. 19 august 2019 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Inspektør Jan Jakobsen, SCIENCE Campus Service. Tlf. 35322253. E-mail: jaj@science.ku.dk.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.500 ansatte og 9.500 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 11 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr. Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Yderligere information

Du kan læse mere om fakultetet på http://www.science.ku.dk, og se denne lille introfilm på https://www.youtube.com/watch?v=LnyUimSjZWA

Gem i min profil
Kontakt

KU SCIENCE FAK. SEK.

 
Frb. Campus, Bülowsvej 172
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
12-06-2019
Udløber:
12-07-2019
Kviknummer:
LJA-74049112
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed
Lignende job
Kirkeministeriet
Storkøbenhavn
Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Fyn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn